Saklambaç Oynarken Evinize Saklanır mıydınız?

dışarıda oynarken eve kaçmazdım ama evin içindede çok oynardık biz kız arkadaşlarımla
köydekı evlerin yatakalrı bazalı değil karyolalı ben yatağın yatak süngerinin altına girer uzanırdım yatağı bozmadan zaten inceciğim ozamanlar belli olması imkansız kızlar kafayı yiyordu vlla bulamıyordu beni hatta dısarı çıkıyorum sanıp küsen oluyordu :kiki::kiki::kiki:

Küçükken çok oynardık bir keresinde, oyun sırasında 2 kardeş arkadaşı bizim kendi okulumu göstemeye götürmüştüm. Biz döndüğümüzde oyun bitmiş, abisinden azar yemişlerdi. :D

dışarıda oynarken eve kaçmazdım ama evin içindede çok oynardık biz kız arkadaşlarımla
köydekı evlerin yatakalrı bazalı değil karyolalı ben yatağın yatak süngerinin altına girer uzanırdım yatağı bozmadan zaten inceciğim ozamanlar belli olması imkansız kızlar kafayı yiyordu vlla bulamıyordu beni hatta dısarı çıkıyorum sanıp küsen oluyordu :kiki::kiki::kiki:
Ee bulunduğun yerden nasıl sobelemeyi düşünüyordun? :D

Ee bulunduğun yerden nasıl sobelemeyi düşünüyordun? :D
çıkmıyordumkııı hahah :kiki::kiki: sobelemek gibi bir niyetim olmuyordu beni bulması gereken arkadaş pes ettim diyene kadar çıkmıyordum pes ettim diyince çıkıyordum ayrıca sobelemekten daha çok saklandığımız yerden bulunmamak daha önemliydi bizim için bir arkadaşımla çok kavga ediyorduk dısarı çıkıyorsun evde yoksun nereye saklanıcaksın diyordu birgün o şekilde birisine söyleniyordu öyle dısarıda bu diye bende o sırada odadan çıkınca yerin dibinemi giriyorsun diyordu hahaha şimdi oankı arkadaşlarımla bazen konusuyoruz o zamanları çok güzel anılar cidden :bhr::bhr: