Saklambaç’a Yeni Oyuncu!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,246
Puanı
1,060
IMG_7817.jpeg

Star TV'nin yeni dizisi Saklambaç'ın kadrosuna yeni isim.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Tamer Levent, Şenay Gürler, Sevinç Erbulak, Ceyda Düvenci, Gökşen Ateş, Nilüfer Açıkalın, Açelya Devrim Yılhan ve Edip Saner'in yer alacağı yapımın kadrosuna Sera Tokdemir dahil oldu. Güzel oyuncu, Tamer Levent’in genç eşi Fahrünisa karakterine hayat verecek.

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün, senaristliğini Armağan Gülşahin'in üstlendiği dizi Ekim ayında ekranlarda olacak.

Kaynak: Birsen A.

• Beğendim
Reactions: Angelica
oyuncuyu ilk defa duyuyorum .

bu arada, ne tur bir dizi olacak bu ? komedi, dram vs ?
Kendisi bir çok dizi ve filmde oynadı. Ayrıca şarkıcı ve söz yazarı kimliğide var.
Belki bunlarda izlemiş olabilirsin?
IMG_7823.jpeg
Bu da en hit olan şarkısı

@Dosi bilgi mesaji icin tesekkur ederim.

acikcasi sima olarak cikaramamistim.
belirttigin islerden bazilarini da izlemisim-fakat yine de hatirlayamiyorum .

anladigim kadariyla ,bes parmaginda bes marifet bir yetenege benziyor. oyunculuk,sarkici,soz yazari vs.

bu arada, ugur yucel'in her isini kacirmam derim, ama > zoraki misafir projesini kacirmisim. resimdeki yanilmiyorsam onun simasi dimi :) ?
Evet, 2021 yılında çekilmiş film.

Sera’yı ilk Kanıt dizisinde izlemiştim. Senelerce rol aldı o dizide.

*
izleyecekler listemi guncelledim-sayende. :) tesekkur ederim.

kanit dizisi listemdeydi, henuz izlemedim.
Benim yerli TV dizilerimde en sevdiğim dizi Kanıt dizisi. Ben zamanında izlemeyip sonra teve2’de gece yayınlanınca izlemiştim. Arada denk geldikçe bakıyorum ve izlememiş olduğum bölüme denk gelince çok seviniyorum. Belki artık hepsini izlemiş oldum ama ilk zamanlar bi 8 sene falan önce olduğu için çok detay unuttuğumdan aynı seyir zevkini yakalıyorum eski bölümlerde. Dizinin bir finali olmadı maalesef.

Ben birbirinden bağımsız her bölüm ayrı konu olan dizileri daha çok seviyorum. Böyle Bitmesin, Hekimoğlu ve Evlilik Hakkında Her şey dizisi o tarz olduğu için baştan sona her bölümünü izlediğim ender dizilerden oldu. Çok çabuk sıkılıyorum dizilerden normalde :A

kanit dizisi tarz olarak hosuma giden turde. uzun sure once listeme almistim. hatta gecen bi dizi izledim,kanit dizisi gibi -turunde yorumlar vardi youtube da.

:)

< -> 3 dizi den evlilik hakkinda her sey dizisini izlemistim. oyunculuklar cok cok iyi olan br projeydi-tadi damakta kalan. . .

*
timucin esen'in oyunculugunu cok begenirim. diziler disinda saglam filmlerde de yer almasi memnuniyet verici.
malesef hekimoglunu izlemedim. hastane vs dizilerine bakamiyorum.
kendisinin eski islerinde - hirsiz polis.
yeri ayridir. samimi bir projeydi.
O hangi dizi? YouTube’da bölümleri varsa bakayım. Elimde PC olmadığı için sadece YouTube’a yüklenen dizileri izliyorum vakit buldukça. Gündüzleri televizyon elime geçiyor anca 😄

kanit dizisi tarz olarak hosuma giden turde. uzun sure once listeme almistim. hatta gecen bi dizi izledim,kanit dizisi gibi -turunde yorumlar vardi youtube da.
:)

< - >

youtube da mevcut du son baktigimda. muzikleri zaten muthistir. cem yildiz.
ugur yucel 'in olmasi beni cezbetmisti,sonra basrol ikilinin uyumu beni aldi goturdu farkli diyarlara. . .

iyi seyirler dilerim.
Ben üstte Kanıt’a yorumlarda benzediğini bahsettiğin diziyi kastetmiştim.
Hırsız Polis’i şarkıdan dolayı biliyorum ama izlemedim. Sadece 1-2 sahneye hakimim. İlerde düşünebilirim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy