BluTV Saklı - Dizi Yorumları

10 bölümde kalmaz diye düşünüyorum bakalım anlarız yakında

Reactions: Yiğitt

Bölümlerini tamamladım spoiler içinde yazdığın bir konu vardı soru sormuşsun onun cevabını verecem aslında 9 ve 10.bölümde sorduğun sorunun cevabı vardı açıklanmıştı ama dikkatli izlememişsin galiba ama önce senin aksine Hazarla Fıratın uyumunu çok sevdim bence gayet uyumlu olmuşlar 10 bölümüde çok sevdim onu söylemek istedim gelelim vereceğim cevaba:
Öldürülen isim Serkan komiser bunu 9.ve 10.bölümde net bir şekilde maktül diyerek Serkan soyadınıda dedi ama unuttum kim öldürdü diyerek söyledi öldürülen o bunu izleyip senin o mu bu mu öldü gibi sormana şaşırdım eğer doğrusu ise öldürende Ozan sanırım arabasıyla çarpmış öldürmüş gibi anladım ben çünkü Ozan araba kazası deyip durdu

Kendi yorumuma gelince dizi saklı yaşanan bir aşkı ve etrafından dönen olayları kadın erkek gözünden anlatıyor bence bunuda etkileyici şekilde anlatmış olayları bir kadın ve erkeğin gözünden izlemek değişik bir duyguydu yani bir ilişkiyle yaşanan olaylara bir kadın nasıl bir erkek nasıl bakıyor arada farkı çok net bir şekilde göstermiş bir dizi bu yönden çok sevdim diziyi diğer sezonları merakla bekliyorum..

senin aksine yiğitcim ben çok sevdim diziyi

Son düzenleme:
Verdiğin spoileri ben sonradan bir yorumda görmüştüm, evet benim dikkatimden kaçmış. Sorgulama sırasında bazen sıkılıyordum, o kısmı kaçırmışım. Dediğin gibi kaza sahnesiyle o olay yaşanmıştır diye düşünüyorum ben de...

Reactions: Angelica

Aynen öyle bakalım ikinci sezon ne zaman gelecek

İzleyecem diyip asla izlemediğim bi dizi daha