TRT 1 Sakarya Fırat - Dizi Yorumları

[h=1]Sakarya Fırat 146.Bölüm Fragmanı - 08.05.2013[/h]

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sakarya Firat bu sezon final yapacakmis. Set'ten alinmis bu bilgi.

SAKARYA FIRAT 145.BÖLÜM

Sakarya Fırat 147. Bölüm Fragmanı (15 mayıs çarşamba)

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi

Sakarya Fırat 147.Bölüm Özeti (15.05.2013)

Osman’ın attığı kurşun sadece Esma’yı kurtarmakla kalmaz. Taner’in intikamını aldığı gibi, Jiyan’ı da tarihe gömer. Halil ve Melike’nin beklenmedik karakol ziyareti Uğur’a ecel terleri döktürür. Taner’e gelen mektup tüm karakolu hüzne boğar. Osman ve Halis arasındaki dostluğun şiddeti artmış, evlere şenlik bir hal almıştır. Ancak aldıkları bir ihbarla Teo’yı yakalamak üzere yaptıkları baskın, ikisi için de çok ağır bir kayba sebep olacaktır. Atabey’de ise İbrahim Selma’yı kadın kolları başkanı olarak atamış, siyasi hayatının tarihi konuşmasını yapmak üzere meydanlara çıkmıştır.

Taner'den sonra yarin aksam Halis'de sehit oluyor :(

Son düzenleme:
[h=1]Sakarya Fırat 148. Bölüm Fragmanı (22 Mayıs Çarşamba)[/h]

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi @takas

fragman inanılmaz olmuş haftaya kesinlikle kaçırmam teo neler yapıyo öyle :( halisin bacak gitti çok kötü oldu çok

Sakarya Fırat 148.Bölüm Özeti (22.05.2013)

Çeliktepe Karakolu’nda Osman’ın gergin bekleyişi devam ederken Teo provakasyon için yeni planlar yapar. Planladığı eylemin içine çekmeye çalıştığı Miro ise her zamanki gibi Teo’ya mesafeli davranır ama onu ihbar etmekten de çekinmez. Çeliktepe Karakolu’na gelen bu ihbar Osman ve Poyraz Timini harekete geçirir. Ama dağda Teo büyük bir tuzak kurmuştur. Osman ve Poyraz Timi bu tuzağa adım adım ilerlerken, Durali de hastaneye Halis’in yanına gider. Ama Durali’nin kalbi Halis’in durumuna dayanamaz ve hastanenin ortasında yığılır kalır.

[h=1]Sakarya Fırat 149.Bölüm Fragmanı[/h]

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi @takas @Yasin93

Daha 148.Bölümü izlemedim ama fragman'dan anlasildigi kadariyla Durali yasiyor, Hamza sehit, Halis'in bacak gitmis isyanlarda :(

dehşet bi bölümdü halisin bacağının gittiği yerde gözüm doldu kendimi zor tuttum :(

- - - Ekleme - - -

Daha 148.Bölümü izlemedim ama fragman'dan anlasildigi kadariyla Durali yasiyor, Hamza sehit, Halis'in bacak gitmis isyanlarda :(

aga durali ye bişey olmadı zaten bayıldı sadece hamza şehit halisin bacak gitti :(

dehşet bi bölümdü halisin bacağının gittiği yerde gözüm doldu kendimi zor tuttum :(

- - - Ekleme - - -

aga durali ye bişey olmadı zaten bayıldı sadece hamza şehit halisin bacak gitti :(

Aga simdi izledim sabah sabah izlemez olaydim.. icim gitti Halis'e ya :( Hamza'da Sehit olmus offfffffff ne yapiyor bu Osman Sinav ya herkesi mi sehit edecek bu adam?

aga o sahnede nerdeyse ağlıyodum ya yok böyle sahne