'Sahtekarlar' Yayın Tarihi Belli Oldu! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
G2BF5MEWIAAsd0G

NOW'ın yeni dizisi 'Sahtekarlar'ın yayın tarihi belli oldu.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Burak Deniz, Hilal Altınbilek ve Haluk Bilginer'in başrollerinde yer aldığı, 'Yargı' ekibinin imzasını taşıyan dizi, pazar akşamları ekrana gelerek 'Teşkilat' ve 'Çarpıntı'ya rakip olmaya hazırlanıyor.

Sahtekarlar, ilk bölümüyle 12 Ekim Pazar 20.00'de NOW'da!

Yıllar önceki gibi bir Teşkilat vs Yargı savaşı izleriz gibi ama kazanan Teşkilat olur inşallah :)

Çarpıntı düşüş trendinde olduğu için Sahtekarlar’ın şansı var. Diziyi bekleyen de büyük bir kitle var gibi.

Çarpıntı umarım 4. bölümüyle kitlesini sağlamlaştırır yoksa işi zor. İkisi de aynı kitleye hitap ediyor.

Çarpıntı dizisinin bitmesine sebep olur umarım.

Bu dizinin oyuncu kadrosu ve tanıtımı çok iyiymiş. Tam seveceğim bir işe benziyor. Pazar ve Now olması bi tık üzdü :A @Bully
Can Borcundan sonra Çarşambaları bu diziye geçiş yapabilirim duruma göre.

Bu dizinin oyuncu kadrosu ve tanıtımı çok iyiymiş. Tam seveceğim bir işe benziyor. Pazar ve Now olması bi tık üzdü :A @Bully
Buna da mı bakacaksın, yok artık :A

Ben de son kotamı bu dizide kullanmayı düşünüyordum ama çok dizi izlemek istemediğimden dolayı emin olamıyordum :A Muhtemelen izlerim gibi :A

Eşref Rüya’yı iptal ettin o zaman :A

Yeni tanıtım da harika. Umarım en az 5-6 ile başlarız. :oley:

Buna da mı bakacaksın, yok artık :A

Ben de son kotamı bu dizide kullanmayı düşünüyordum ama çok dizi izlemek istemediğimden dolayı emin olamıyordum :A Muhtemelen izlerim gibi :A

Eşref Rüya’yı iptal ettin o zaman :A
Durun beni de bekleyin belki ben de gelirim. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi