-bir yazilim disinda- bende dizi den memnunum.Kesinlikle. Dizi son bölümlerde çok güzel ilerliyor. Merakla bekliyoruz
(albenili bulmadigim yazilimi,gecen ustlerde deginmistim) . < goreceli elbette .
@Bully
-bir yazilim disinda- bende dizi den memnunum.Kesinlikle. Dizi son bölümlerde çok güzel ilerliyor. Merakla bekliyoruz
Bölüm bomba gibi. 6 ya yakın alırız. ❤️12. Bölüm Fragmanı
Her şekliyle tabiki beğenemeyiz ama genel olarak iyi ilerliyor.-bir yazilim disinda- bende dizi den memnunum.
(albenili bulmadigim yazilimi,gecen ustlerde deginmistim) . < goreceli elbette .
@Bully
Simla & Taha ikilisine düştüm mesela ben yalan yok. Ship'i ne oluyor bunun #SimTah mı yoksa #TahSim mi? 😁Her şekliyle tabiki beğenemeyiz ama genel olarak iyi ilerliyor.
Kulağa hoş gelen alınır galiba genelde. Yada kız isimleri önde? @BullySimla & Taha ikilisine düştüm mesela ben yalan yok. Ship'i ne oluyor bunun #SimTah mı yoksa #TahSim mi? 😁
Kulağa hoş gelenler alınır diye düşünüyorum. Sosyal medyaya baktım, #SimTah yapılmış.Kulağa hoş gelen alınır galiba genelde. Yada kız isimleri önde? @Bully
Onlar çok güzel oldular. ❤️❤️🔥Simla & Taha ikilisine düştüm mesela ben yalan yok. Ship'i ne oluyor bunun #SimTah mı yoksa #TahSim mi? 😁
Tahsim dense onuda taksim diye okurdumKulağa hoş gelenler alınır diye düşünüyorum. Sosyal medyaya baktım, #SimTah yapılmış.
Diğer Tahsin gibi oluyordu zaten, iyi değil![]()
Bana tahsin çağrıştırdı, sana taksimTahsim dense onuda taksim diye okurdum![]()
Timsah’ı çağrıştırıyor o da söylenirkenBana tahsin çağrıştırdı, sana taksim
#SimTah iyidir iyi![]()
Bana çağrıştırmadıTimsah’ı çağrıştırıyor o da söylenirken![]()
Neyse ben yavaştan yemek işlerine girişeyimBana çağrıştırmadıO kadar da çağrışım düşünmeyelim aman deli oluruz
![]()
Hadi bakalım kolay geleNeyse ben yavaştan yemek işlerine girişeyim![]()
Bu adamın olayı neydi?Anlık Dosi'nin büründüğü kişi:
Ekli dosyayı görüntüle 138363
Hello Taksim yada Taksim Dayı yaz anlarsın. 😂Bu adamın olayı neydi?![]()
Tamam bakarım yemekten sonraHello Taksim yada Taksim Dayı yaz anlarsın. 😂
elbette .-Her şekliyle tabiki beğenemeyiz- ama genel olarak iyi ilerliyor.
taha nin degisimine önceki sayfa ve bölümlere ait mesajlarım da özellikle değinmiştim.Simla & Taha ^ikilisine düştüm mesela ben yalan yok. Ship'i ne oluyor bunun #SimTah mı yoksa #TahSim mi? 😁
O kısım çok saçma zaten. Adamı vuruyorsun ama serbestsin. Yalan ifade verdiğinde kameralar ile tespit edilmiş. Hemen içeri alınacağına ifadeye çağrılıyor.elbette .
<- goreceli ->
son bolumler baglaminda
-eymir'in- tum yaptklarina ragmen serbest olmasi
(absurd ve dahası ,gercekci degil) ,,,
bu durum yetmiyor ,uzerine eymir'le kardeşlerden biri - ship yapilmasi/guzeleme yapılması gibi yazilim egilimi ...
< vb , yazilimsal gidişatlar .
< genel hikaye içerisinde > albenili ve izlenesi sahneler degil benim adıma.
bu noktalardan bagimsiz, dizi ;
genel olarak bencede iyi ilerliyor. en azından ^izlemesi ^keyif ^aldigim ikililer ve beğendiğim yerler ;
basta asya & ertan,
simla & taha sahneleri.
&
köşk , hastane,sirket (berk hakman) ve hidayet genel sahneleri , Cezmi baskin'in sahneleri .
taha nin degisimine önceki sayfa ve bölümlere ait mesajlarım da özellikle değinmiştim.
ki, bana gore, simla nin denkleme girmesi ^bu durumun keyifli ve izlenesi olmasın da kilit rol oldu .
diger turlu, - taha- bana gore izlenesi bir yazılım degildi,hatirlarsak ilk 3 bolumu...
devamlı tum promlerin kendisi yüzünden cereyan etmesi, asya nin her defasını da çok zor durumda kalması,, dizi gidisati ilk bölümler taha uzerinden negatif tekrara giriyordu .
sonraki süreçte ; Ertan denkleme girince, taha ile başbasa sahnelerinde ikisi kafa kafaya verip > asya nin emirle evlenmesine mani olmak icin gayret etmeleri.....
< bu gayret sahneleri sonrasi , hikaye gidişatın da > bambaşka bir taha izledik. ki, bu sıralarda denkleme zaten Simla girip taha nın -net durulması ve oto yıkama ve cevresin den uzak da durmasi- ,,,
~
derken, ikilinin son bölümler de başbasa sahneleri, gece kulübü ,& çatı kati balkon dan hallice ev partisi, gece kimselere haber vermeden buluşmaları, ( kimi izleyiciye gore) çok hızlı yakinlasmalari,,
ve en son simla nin taha icin incelik yapıp yardimci olması (son bolum norm ender dolaylı sahneler).
izlemesi keyifli sekanslardi.bence.
simlayi oynayan yetenekli oyuncuya önceki sayfalarda ayrıca dikkati çekmiştim. sandık kokusu dizi ile ilişik .
basa donersek; fragmanda görülen Simla nin cikisi - haliyle ,o sorudan sonraki adimi nasıl olacak merak edilesi .
@Bully