cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,189
- Puanı
- 1,060
Çok ağır ilerledi. Bölüm nerdeyse hepsi boş sonlara aksiyon ekledir her defasında. Bu da seyirci kaçırtıyor. Bakalım bundan sonrası ne olacakHep çok iyiydi bölümler. Nasıl sevmediniz çok şaşkınım.![]()
Son 2 bölümdür her şey açığa çıktı
Hangi bölümde bildiğini öğrendik 😱 O neden peki Asya’ya iyi davranıyor.Son 2 bölümdür her şey açığa çıktı
Hidayet, Ertan’ın onun oğlu olduğunu biliyormuş.
Gemiler yakıldı, final gibi bir bölümdüBurdan nasıl dönecekler, burdan sonra ne işleyecekler çok merak ediyorum
![]()
Son bölümdeHangi bölümde bildiğini öğrendik 😱 O neden peki Asya’ya iyi davranıyor.
Onları bu beladan Hidayet kurtarır gibi.
Bir ara kısa videolar ile açığı kapatmam gerekiyor![]()
Avrupa’ya açık tam bölümler.Son bölümdeSahtekarlar’ın bölümü Youtube’a yüklenmiyor, ben de kısa videolardan izliyorum mecbur
Hidayet kurtarsın bakalım onları aynen
Asya’ya niye iyi davranıyor ben de bilmiyorum. Videodaki kadın kim onu da bilmiyorum.
Size açıyorlar bölümleri, ben VPN kullanmak istemiyorumAvrupa’ya açık tam bölümler.
Bu kadın son bölümde vardı ama başlarını kısık sesle açmıştım, yeniden o kısımları izlemek gerek bir ara![]()
İş yerindeki sağ kolu gibi bir şeydir elbet. Öğrenince yazarımSize açıyorlar bölümleri, ben VPN kullanmak istemiyorum
Now’un sitesinde de aşırı reklamlı oluyor.
Sen o kadının kim olduğunu öğrenirsen anlatırsın bana da![]()
@Dosi senaristimiz sağlam. Bol ters köşeler devammış.Son 2 bölümdür her şey açığa çıktı
Hidayet, Ertan’ın onun oğlu olduğunu biliyormuş.
Gemiler yakıldı, final gibi bir bölümdüBurdan nasıl dönecekler, burdan sonra ne işleyecekler çok merak ediyorum
![]()
^ isaretledigim kisim isim kisaltmasi mi
oncesini bilmiyorum, ancak bu bolum ^ertan'larin ofiste ,İş yerindeki sağ kolu gibi bir şeydir elbet. Öğrenince yazarım![]()
Son kisimlar yerine klavye ''dön kisimlar'' yazmis^ isaretledigim kisim isim kisaltmasi mi.
genel :
@TenTen dizinin son bolume dair ( algorit onume gelen kesit shortlar sayesinde ) sahnelerde
''taha'' rol yaziliminin gecte olsa pozitif yazilimli sekilde yansitilmasi ,
basbasa asya ertan sahnelerinin artmasi
- dolayisiyla - diziye bir sans daha vererek dizinin son bolumune gecte olsa bugun bakmis oldum...
ozetle, bende @Dosi gibi ,diziye - yeniden sardim - sayilir miyim 😛 .
toparlarsak ;
bu bolum ; ertan asya sahneleri ile beraber ,
taha nin babasini arama konusu ve buna dair sahneler butunu bolumde en begendigim yerlerdi...
bolumun pasta ustu krema ise;
koskte usta iki oyuncumuzun karsilikli sahneleri
(tamer levent & perihan savas) benim adima izlemesi albenili yazilimlardi .
------
oncesini bilmiyorum, ancak bu bolum ^ertan'larin ofiste ,
ertan'in annesine dair -eski bir resim- yapay zeka vs ile gunumuzde guncel gorunumu nasil oluru , bir sahnede konusuyorlardi ,,
demek istedigim ; acaba bu ^dedigin sag kol resimdeki kisi olabilir mi🙄
< @TenTen , @Bully > ustteki teori'ye dair , bolumlere hakim olanlar daha net yanit verebilir .
🙄Son kisimlar yerine klavye ''dön kisimlar'' yazmis![]()
- bakalim - dedigim(iz) teori cikacak miKadinin ertana bakislari farkliydi ve bir ara -annesi o olabilir mi diye dusundum bende- ama annesi olsa Hidayet ile konusmalari bu tarzda olmazdi.
Tüm fanlar o kadın annesi olabilir diyor Ertan'in. Göreceğiz. ❤️❤️Son kisimlar yerine klavye ''dön kisimlar'' yazmis
Kadinin ertana bakislari farkliydi ve bir ara annesi o olabilir mi diye dusundum bende ama annesi olsa Hidayet ile konusmalari bu tarzda olmazdi.
Hem aşk dolu hem de heyecan dolu tanıtım. ❤️❤️8. Bölüm Tanıtımı
ben bos vakit buldugumda acarim genelde hakim oldugum dizileri. Sahtekarlarin son 2 bölümün temposu iyiydi. Bundan dolayi baktim.🙄
- bakalim - dedigim(iz) teori cikacak mi
bu arada, benim diziyi ^birakmamin nedeni ile tekrardan ^sarmama dair belli bir nedenim var![]()
senin varsa , dinlemek isterim .
en azindan hic izlememekten iyidirben bos vakit buldugumda acarim genelde hakim oldugum dizileri. Sahtekarlarin son 2 bölümün temposu iyiydi. Bundan dolayi baktim.
Harika olmuş. Bol artış yükleniyor. ❤️8. Bölüm 2. Tanıtımı