NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

Geçen bölümün fragmanları kötüydü, bu bölümün de fragmanları kötü. Dizi heyecanla bekletmiyor kendini. Bakalım atak yapacaklar mı

Annemler sıkılıp yarıda bırakmış diziyi

Reactions: Dosi
Bunlar kızıl saçlı kıza İnstada hala diye hitap etmişler. Adamın çocuklarıymış,
Geçen bölümün fragmanları kötüydü, bu bölümün de fragmanları kötü. Dizi heyecanla bekletmiyor kendini. Bakalım atak yapacaklar mı

açıkçası fragmanlar heyecanlandırmadı. Dizide bir şeyler eksik.
O kardeş rolu çok fazla abartılı, bu da diziden soğutmayı başarıyor.

Reactions: Bully

Bugün yok ki. Bu hafta ki bölümü mü yarıda bıraktılar? Bu arada ev sahneleri gerçekten sıkıcı.

Reactions: Bully
Çocuklara geçen bölüm değinmediler bile, rezillik

Dizinin çoğu durgun geçiyor. Ters köşe yapmak için ters köşe yapıyorlar. Maksat ters köşe olsun
Hareket izletin bize kardeşim. Eşref Rüya’nın son bölümünü örnek alın.

@TenTen ve @Dante diziyi şişirip duruyorlar

Sahtekarlarımızın o konaktakiler ile hesaplaşma olaylarını izlememiz gerekir, araya mafyada girince kalabalık kadro ve karışık senaryo oluyor. Dizinin potansiyeli yüksek ama sanki heba edecekler

Sahtekarlarımızın o konaktakiler ile hesaplaşma olaylarını izlememiz gerekir, araya mafyada girince kalabalık kadro ve karışık senaryo oluyor. Dizinin potansiyeli yüksek ama sanki heba edecekler
Var ya bence aksine mafya sahneleri daha keyifli, en azından aksiyon var.

Konak sahneleri beni sıktı şu ana kadar, umarım güzel malzemeler çıkar hesaplaşmalar adına.

Dizide yaratılan evrenin ilgi çekici olması önemli. Mesela Veliaht evreni de yeterince ilgi çekici değil. Sahtekarlar evreni ilgi çekmeyi başarabilir inşallah.

Bir Yargı etkisi yaratamayacağı belli. Bari kazasız belasız bu sezonu bitirsin.

Reactions: Dosi
@TenTen ve @Dante diziyi şişirip duruyorlar
Aaaaaa, üstüme iyilik sağlık. Duyduklarıma inanamıyorum. 😱😱😱 Olmamış kısımları 2 haftadır ev kısımları olarak söyledim zaten. Diziyi şişirdiğim yok yahu. Ayrıca şu annenin oğluna karşı silik tarzda davranmasına gıcık oluyorum.

Reactions: Dante and Bully
aynen. @Bully tarafindan atilan bu tas'a bende sasirdim ve teessuf ettim 😛

begeni vb ^goreceli elbette. ki, mesajlarimda da bu vurguyu genelde yaparim.

Son düzenleme:
Reactions: Bully and TenTen
Hidayet belki de biliyor Ertan'in oğlu olduğunu. @Gizmen

@Gizmen bölüm yine süperdi. Tanıtım verilmedi. Daha bölüm çekilmemiş tamamen çünkü.

4. Bölüm 2. Tanıtım

@Gizmen yeni rakip var ya reklamsız gidiyor. Çok iyi akıyor yine. Umarım AB grubunda en çok izlenen dizi oluruz. ❤️

3 ve 4 bitti. 3 kardeşin hâlâ diziye bir artıları yok. Ayrıca herhangi birisinin hikayesinin açıldığı da yok. Bostan korkuluğu gibi duruyorlar. Çok yavaş ilerliyor benim için. @Bully @Dante
ilk bolum bende beklentiyi yukseltmisti .
2. bolum ise , acaba haluk ustad diziye doner mi diye merak uyandirdi .
sonrasi ise dizi tekrara girdi basta taha nin yazilimi olmak uzere .

@Dosi

Reactions: Dosi and TenTen