Bunlar kızıl saçlı kıza İnstada hala diye hitap etmişler. Adamın çocuklarıymış,Yaşlı Adamın 2 kızı bir oğlu var. Kızlarından biri küçük oğlu var. Yangın olduğu gün (ilk bölüm) tüm aile havuz başındaydı, bu iki kişi kim onu bilmiyoruz. Adamın oğlu bunlara “haydi çocuklar gidiyoruz” demişti. Belkide evin oğlunun çocukları bunlar ama 2 bölümde bu sahne harici görmememiz tuhaf.
Ekli dosyayı görüntüle 137501
açıkçası fragmanlar heyecanlandırmadı. Dizide bir şeyler eksik.Geçen bölümün fragmanları kötüydü, bu bölümün de fragmanları kötü. Dizi heyecanla bekletmiyor kendini. Bakalım atak yapacaklar mı
Annemler sıkılıp yarıda bırakmış diziyi
Bugün yok ki. Bu hafta ki bölümü mü yarıda bıraktılar? Bu arada ev sahneleri gerçekten sıkıcı.Geçen bölümün fragmanları kötüydü, bu bölümün de fragmanları kötü. Dizi heyecanla bekletmiyor kendini. Bakalım atak yapacaklar mı
Annemler sıkılıp yarıda bırakmış diziyi
Çocuklara geçen bölüm değinmediler bile, rezillikBunlar kızıl saçlı kıza İnstada hala diye hitap etmişler. Adamın çocuklarıymış,
açıkçası fragmanlar heyecanlandırmadı. Dizide bir şeyler eksik.
O kardeş rolu çok fazla abartılı, bu da diziden soğutmayı başarıyor.
Sahtekarlarımızın o konaktakiler ile hesaplaşma olaylarını izlememiz gerekir, araya mafyada girince kalabalık kadro ve karışık senaryo oluyor. Dizinin potansiyeli yüksek ama sanki heba edecekler
Var ya bence aksine mafya sahneleri daha keyifli, en azından aksiyon var.Sahtekarlarımızın o konaktakiler ile hesaplaşma olaylarını izlememiz gerekir, araya mafyada girince kalabalık kadro ve karışık senaryo oluyor. Dizinin potansiyeli yüksek ama sanki heba edecekler
Aaaaaa, üstüme iyilik sağlık. Duyduklarıma inanamıyorum. 😱😱😱 Olmamış kısımları 2 haftadır ev kısımları olarak söyledim zaten. Diziyi şişirdiğim yok yahu. Ayrıca şu annenin oğluna karşı silik tarzda davranmasına gıcık oluyorum.@TenTen ve @Dante diziyi şişirip duruyorlar
aynen. @Bully tarafindan atilan bu tas'a bende sasirdim ve teessuf ettim 😛Aaaaaa, üstüme iyilik sağlık. Duyduklarıma inanamıyorum. 😱😱😱 Olmamış kısımları 2 haftadır ev kısımları olarak söyledim zaten. Diziyi şişirdiğim yok yahu. Ayrıca şu annenin oğluna karşı silik tarzda davranmasına gıcık oluyorum.
Vites artıyor. ARTIŞ GELİR.4. Bölüm 2. Tanıtım
Tanıtımlar harika. Artış olur inşallah. ❤️4. Bölüm 4. Tanıtımı
ilk bolum bende beklentiyi yukseltmisti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?