NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
412
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net

NOW'ın Ay Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Sahtekarlar' bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ile Beste Sultan Kasapoğulları'nın oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı dizi başrollerinde Burak Deniz ve Hilal Altınbilek'in bir araya getiriyor.

"Bu hikayede herkes sahtekar" sözünden yola çıkarak hazırlanan dizi ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler!

Sahtekarlar, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de NOW'da!

Reactions: Angelica
ozellikle , haluk bilginer ve tamer levent ustadlar dan dolayi
bu ^diziyi izlemeye dair yerimi coktan ayirtmistim .

basligin acilmasiyla beraber - yolu acik olsun dizi nin .

Teşkilat sonrası "YouTube" üzerinden bakacağım. Bir süre kaçırmadan izleyeceğimi düşünüyorum. Yolu açık olsun. 🙏🏻

@Dante sanırım biryerlere kayıp olmazsan ilk bölümden yorumlaşabileceğimiz diziyi bulduk.

Çok iyi akıyor. Yarın en az 5 ile başlarız inşallah. ❤️❤️ @Gizmen

Ben izledim bayıldımmmm ters köşe seven izlediğine pişman olmaz çok iyiydi

Reactions: cokiyitvci
^ 😛

mesajinin girisiyle ilisik tesadufe gel ,

teskilat dedin de , orada onceki sezonlarda yer alan murat yildirim'in
-bu hafta yeni baslayan dizisi- guller ve gunahlar'in ilk bolumune baktim . hikaye guzel akti .

neyse, kendisiyle ilgili diyecegim kisma geleyim ;

murat yildirim bu dizi de bolumun sonlarin da bir den
-ramo dizisindeki ramo karakteri ve teskilat dizisindeki omer atmaca- rolune yildirim hizin da gecis yapti . koptum.
. bu tur bir sahneyi beklemiyordum , surpriz oldu .

sahtekarlar dizisi ozellikle bekledigim islerdendi .
bu arada , bolum guzeldi...
umarim , bolumler ilerledikce haluk bilginer ve tamer levent gibi ustalarin sahneleri dolu dolu olur da , doya doya keyifle izleriz .
elbette beraberinde diger degerli oyuncularin performanslarini da .

ilk bolum yorumuna ilk sen basla 😅 .

Reactions: TenTen
Bölümü dün gece 02.32 gibi bitirdim.

İlk 9 dakikalık sekans hoşuma gitti. Ardından 9 dakika ile 48'nci dakikalar arası gayet iyi gidiyordu. Sonrası biraz şok edici oldu ama biryerlerde var olduğuna inanıyorum Haluk Bilginer'in.

Karmaşık ama bir o kadarda akıcı bir şekilde bir ilk bölüm olmuş. Ters köşeleri Sema Ergenekonu görünce artık yadırgamıyorsunuz. Bana kalırsa dizinin ilk bölümü karekter tanıtımı değilde hikâye tanıtımı gibi geldi. Hangi karekter ne yapar ne yapabilir 2 & 3 bölümleri görmeden söylemek çok güç.

Gönül Dağı'nın Fidan'ı Aslı olarak buraya katılmış. Rolü ne kadar olur bilmiyorum ama sevindim onun adına.

Perihan Savaş yine Ay Yapımdan çıkmamış. Çukurda ki rolünden biraz farklı gibi olacak duruyor. Ama karekter düz bir denklemde yazılacakmış gibi gelmedi. Enteresan şeyler çıkacaktır oradan.

Dizi iyi sonuçlar ile başladı. Teşkilat sonrası izlemeye devam ederim. Duruma göre belki Tv'dende izleyebilirim. 13 bölüm net görür gibi. Net izler takip ederim.

Quen'i tekrar bir yapımda izlemek hoş oldu. ( Hilal Altınbilek ) İnşallah güzel bir hikâye ile devam eder. @Dante

Reactions: Dante
yargı ile dizinin bazı sahnelerini karşılaştırmışlar. neredeyse bire bir aynı. bu sektörde kolaya kaçıldığını gösteriyor.

Diziyi beğendim. Konusu güzel. Woaw dedirtmedi ama devamını izleyeceğim. Oyuncu kadrosu baya iyi. Bir şeyler eksik geldi. O evde kalan kişiler kim kimdir çok karışıktı. O gençler yaşlı adamın çocukları mı, torunlarımı belli değildi. Kim çocuk veya kim çocukların eşi pek anlaşılmadı.
Perihan Savaş o evin neyi oluyor o kısmı kaçırdım. Hikayeyi anladım ama karakterleri çözemedim kısacası

Haluk Bilginer konuk oyuncu değildir, o araba ve foto kısmında az çok belli oldu yaşadığı.

Tv’den Teşkilat, başka günde internetten bu diziye bakarım

Reactions: 12.Adam and TenTen
Perihan Savaş, Hidayet’in kardeşi.

Berk Hakman, Hidayet’in oğlu. Arka Sokaklar Zeliha da onun sevgilisi.

Elçin Afacan, Hidayet’in kızı. Erkek çocuğu olan.

Haluk Bilginer tek bölümlük mü gelmiş yoksa kendisini öldü mü gösterdi göreceğiz artık
Elbet boşa gösterilmedi o foto kısmı.

Yargı dizisini izlemedim. Asya’nın oyun kurma ters köşesi ve Ertan’ın Hidayet’in oğlu çıkma olayı güzeldi. Bakalım daha ne ters köşeler göreceğiz

Reactions: Dosi
İzlemişsin bakıyorum
Zeliha anlaşılan avukatında eski sevgili. Peki ya o köpeği kucağına alan kızıl saçlı kız ve diğer genç çocukla kız kimler?

Reactions: Bully
İzlemişsin bakıyorum
Zeliha anlaşılan avukatında eski sevgili. Peki ya o köpeği kucağına alan kızıl saçlı kız ve diğer genç çocukla kız kimler?
İzleyeceğimi söylemiştim, ben dizi yayınlandıktan 1 gün sonra izlerim. Daha sonraya bırakmam

Zeliha avukatın eski sevgili gibi evet

Ertan, Hidayet’i yangından kurtardıktan sonra aile tablosunu net olarak görüyoruz orda

Bu saydıklarına ben de çok dikkat etmemiştim ama tahminim var. Köpeği kucağına alan Hidayet’in kızıdır büyük ihtimalle.

Diğer genç çocukla kız Berk Hakman’ın çocukları olabilirler mi acaba? Öyle hatırlamıştım ve şimdi açtım sahneyi teyit etmek için. Berk Hakman, çocuklar hadi gidiyoruz dedi onlara. Yani Hidayet’in torunlarıdır o ikisi.

Reactions: Dosi and 12.Adam
ters koseli bir bolumdu .

haluk ustad umarim devam ediyordur. diger turlu devam eder miyim -yaniti, bi nevi 2.bolumun icerigini izleyip karar veririm gibi .