'Sahipsizler' ve 'Deha'nın RTÜK Cezaları Onaylandı: 2 Hafta Yayın Yok!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,945
Puanı
1,061
kapak_153837.jpg

Geçen ay RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezaları uygulanmaya devam ediyor.

'Yabani'nin (NOW) 14 ve 21 Aralık'ta uygulanan cezası sona ererken 'Arka Sokaklar'ın (Kanal D) iki haftalık cezası bu akşam ve 3 Ocak'ta geçerli olacak. Ceza alan diğer dizilerden 'Sahipsizler'in (Star TV) 1 ve 8 Ocak'taki bölümleri, 'Deha'nın (Show TV) ise 5 ve 12 Ocak'taki yeni bölümleri yerine belgeseller ekrana gelecek.

Arka Sokaklar 10 Ocak'tan, Sahipsizler 15 Ocak'tan, Deha ise 19 Ocak'tan itibaren ekran yolculuklarına devam edecek.

Kaynak: Mynet

deha-20-ekim-kapak.jpg

İyi denk gelmiş ama iki dizide bu aralardan etkilenebilir özellikle Deha.

Gördün mü @Angelica az bile demisim. Insafliymisim ben. EmreCan ile RTÜK'e basvuruyoruz seneye :A
Bence Türk dizi sektörü çöp ve vakit kaybı o dizilerin ne vatana ne millete faydası yok bu yüzden izlenmemeli hatta TV dizisi diye bişi kalmamalı bence. :A

Adam akıllara zarar bir senaryo yazıyor bu saçmalığı da +10 reyting ile izlettiriyor çok boş izleyenlerin de cok mantıklı olduğunu dusunmuyorum. :d

Ben gelirsem senaryolara ilimler, bilimler, şiirler mistik olaylar şartı getireceğim. :D

Onlar Dark, Prison Break, Breaking Bad yapıyorsa bizler daha iyisini de yapabiliriz Allah'ın izniyle de önce Total izleyicisinin zevklerinin değişmesi gerekiyor tek bir senaryo türü üzerinde durulması çok absürt geliyor. Ek olarak sinema filmlerimiz de leş bunlara da bir el atmaliyiz

Bence Türk dizi sektörü çöp ve vakit kaybı o dizilerin ne vatana ne millete faydası yok bu yüzden izlenmemeli hatta TV dizisi diye bişi kalmamalı bence. :A

Adam akıllara zarar bir senaryo yazıyor bu saçmalığı da +10 reyting ile izlettiriyor çok boş izleyenlerin de cok mantıklı olduğunu dusunmuyorum. :d

Ben gelirsem senaryolara ilimler, bilimler, şiirler mistik olaylar şartı getireceğim. :D

Onlar Dark, Prison Break, Breaking Bad yapıyorsa bizler daha iyisini de yapabiliriz Allah'ın izniyle de önce Total izleyicisinin zevklerinin değişmesi gerekiyor tek bir senaryo türü üzerinde durulması çok absürt geliyor. Ek olarak sinema filmlerimiz de leş bunlara da bir el atmaliyiz

RTÜK Baṣkanlığa adaylığını koy, 1 oy benden. :Z @Angelica

RTÜK Baṣkanlığa adaylığını koy, 1 oy benden. :Z @Angelica
@Angelica ' nin tansiyonu yükseldi :A
Bu arada dediklerimde ciddiyim :d

Ondan saydıklarımdan oturu de evin RTUK'u gibi birşeyim

küçük kardeşim var o bazen bizden gizli diziler izliyordu istemeden de olsa manyak sahnelere maruz kalıyordu o günden sonra evde böyle bir kararı aldık

@Angelica ' nin tansiyonu yükseldi :A
Bu arada dediklerimde ciddiyim :d

Ondan saydıklarımdan oturu de evin RTUK'u gibi birşeyim

küçük kardeşim var o bazen bizden gizli diziler izliyordu istemeden de olsa manyak sahnelere maruz kalıyordu o günden sonra evde böyle bir kararı aldık

TV'yi camdan at disari, gerek yok. :A