Sen gebermeden gebermeye niyetim yok.gülerken gebericen az kaldı
Sen gebermeden gebermeye niyetim yok.gülerken gebericen az kaldı
seni bu felsefen gebertecek kadın yerine erkek kelimesi koy aynı senin cümlelerinSen gebermeden gebermeye niyetim yok.
Haklısın ama karşıma o kişi çıkana kadardı senin haklılığın biri geldi ve tüm felsefemi yerle bir etti.seni bu felsefen gebertecek kadın yerine erkek kelimesi koy aynı senin cümlelerin
konu sensen bir düzinedir o bir değildirHaklısın ama karşıma o kişi çıkana kadardı senin haklılığın biri geldi ve tüm felsefemi yerle bir etti.
Cıvıma!konu sensen bir düzinedir o bir değildir
dizideki gidişat berbat şimdi birde masum kızı ağanın oğluna peşkeş çekiyorlarki senaryo battıkça batıyor8. Bölüm Fragmanı
dizideki gidişat berbat şimdi birde masum kızı ağanın oğluna peşkeş çekiyorlarki senaryo battıkça batıyor
@Angelica diziyi izlemeye başlayınca dizinin senaryosuda bozuldu diziyi batırdı resmen
izlemeden çökertmişsin diziyi her türlü sen kabahatlisinAngelica daha izlemeye başlamadı ki ya
izlemeden çökertmişsin diziyi her türlü sen kabahatlisin
kurtuluşun yokAaa üstüme iyilik sağlık
kurtuluşun yok
@xemrexxx dedi kesin suçlu angelica dır dedi bende ona güvendim tabi, forumun en çok mesaj yazanı yalan söyleyecek hali yok ya
nerden bileyim onca yıllık forum arkadaşının yalan söyleyeceğiniSende yer cücesine inanıyormusun
nerden bileyim onca yıllık forum arkadaşının yalan söyleyeceğini