Sagopa kajmer

Hevesinizi kırmak istemem ama oradaki anketler hiçbir şey değil.Site en çok İran'dan falan ziyaretçi alıyor.Yani orada 10. olmak tüm müslüman ülkeler arasında 10. olmak gibi bişey.Birinci olan Kathem Al Saher kişisini kendi ülkesi dışında tanıyan olduğunu sanmıyorum. (En basit örnek Lady GaGa 330. sırada kendine yer bulabilmiş.Ben kendisini ilk beşte bulmayı beklerken.)

Bir de "en iyi sanatçı" olarak tanımlanamaz çünkü bu kez ressamlarla falan kapıştırman gerekecek.En iyi rap şarkıcısı olabilir ancak bu tanımlama.Hadi tüm branşlarda zirvede olsun,en iyi şarkıcısı."En iyi sanatçı" diye bir unvan ya da tanımlama söz konusu olamaz.

Öncelikle bu en popülerlik anketidir. Sagopa fanlarının yoğun baskısı sonucu bu sonuç normal.
Aynı şekilde Doğuş fanları da bastırmış ve 2.olmuşlar. Ama bunlar tabiiki çok gerçekçi sonuç vermeyen anketler.

Yoksa Hadise'nin 49, İbrahim Tatlıses'in 48, Mahsun Kırmızıgül'ün 47, Serdar Ortaç'ın 43, Sezen Aksu'nun 41 olmasına imkan yok.

Gökhan Özen fanları duymamışlar heralde bu anketi. Yoksa onlar da deli gibi bastırıp en kötü 2. yaparlardı :D

Öncelikle bu en popülerlik anketidir. Sagopa fanlarının yoğun baskısı sonucu bu sonuç normal.
Aynı şekilde Doğuş fanları da bastırmış ve 2.olmuşlar. Ama bunlar tabiiki çok gerçekçi sonuç vermeyen anketler.

Yoksa Hadise'nin 49, İbrahim Tatlıses'in 48, Mahsun Kırmızıgül'ün 47, Serdar Ortaç'ın 43, Sezen Aksu'nun 41 olmasına imkan yok.

Gökhan Özen fanları duymamışlar heralde bu anketi. Yoksa onlar da deli gibi bastırıp en kötü 2. yaparlardı :D
oLabiLir ama bu anket ocak ayında başLamıştı yhani bir ay'ı qçdi onLAra oy wren fanLarı wardır mutLak o oy veren kişiLEr bu haberi birbirine yayardı ve sonuç mükemmeL oLurdu taniki qrçek anket deiL öyLe oLsa herkesin haberi oLup oy wrmesi qrekirdi ama ynede ortada bi sonuç war ve bu sonuçda birinciLikteyiz.dmek ki onLarın fanLarı bu işe kuLak asmıor yada fanız die qçinen sadece dinLeyiciLerdir onLar.

O siteyi bildiklerini ne biliyorsun?Sonuçta Pollmark falan yapmıyor bu anketi.Ama ne desek aynısını diyeceğinden kendine kurduğun dünyada mutluluklar.

burDa siziN sewdiqniz snatçıLar başarıLı oLsa qörüşünüz ne oLurdu bİLmem ama dedim yha fark war dmekki böyLe ucuz bi ankette birinci çıkıorsa qRçek ankette kaçıncı çıkar biLemem saqopa buda fanLar arasındaki FARK tan kaynakLanıo burDa biz VAR oLduqumuzu dünyaya beLirttik size mutLuLukLar diLErim bnDe beLki daha daha çok sonRaLara birinci oLmanız diLeqiyLe bakarsınız 60 70 yıL soNRa sizin swdiqiniz snatçıLAr iyi oLur ve ankedDe iyi snuç aLırLar hadi hoşçakaLın bu konuda başka yazmıorum...

Ben orada birinci olan kişi ben bile olsam aynı şeyi söylerim: O anket hiçbir şey değil.Gerçek bir araştırma şirketi bu konuda anket yapsın Sagopa'nın da Kerli'nin de ilk 50'de yer alacağını zannetmiyorum dünya genelinde.O siteyi nereden buldun bilmiyorum ama kendini fazla kaptırma.Hem polemik çıkarırsın hem insan evladını rap müzikten soğutursun ki rapçilerin en sevmediğim yönüdür.Her kimin hayranıysalar onun faşistliğini yapar ondan başka rapçi hatta sanatçı tanımazlar.

sagopa eskiden dinlemezdim 2 şarkısı güzel onları dinlerim tek.
ve su ceza sago karsılastırmasınıda sevmem

Hevesinizi kırmak istemem ama oradaki anketler hiçbir şey değil.Site en çok İran'dan falan ziyaretçi alıyor.Yani orada 10. olmak tüm müslüman ülkeler arasında 10. olmak gibi bişey.Birinci olan Kathem Al Saher kişisini kendi ülkesi dışında tanıyan olduğunu sanmıyorum. (En basit örnek Lady GaGa 330. sırada kendine yer bulabilmiş.Ben kendisini ilk beşte bulmayı beklerken.)

Bir de "en iyi sanatçı" olarak tanımlanamaz çünkü bu kez ressamlarla falan kapıştırman gerekecek.En iyi rap şarkıcısı olabilir ancak bu tanımlama.Hadi tüm branşlarda zirvede olsun,en iyi şarkıcısı."En iyi sanatçı" diye bir unvan ya da tanımlama söz konusu olamaz.
abi nediyon ya her beyendiyin 2.cimi olck lady gaga ne ya :D:D bide o sanatçının hangi anlamda denildiğini sen benden daha iyi anladın niye öle bişe diyon?

abi nediyon ya her beyendiyin 2.cimi olck lady gaga ne ya :D:D bide o sanatçının hangi anlamda denildiğini sen benden daha iyi anladın niye öle bişe diyon?
lan bana o gaga burunlu kadını (shemale mı demeliyim) duymadım deme :D

Dediğim bu ankete çok kaptırmış arkadaş kendisini.Hadi Lady GaGa'dan daha belirgin örnek vereyim Rihanna.

lan bana o gaga burunlu kadını (shemale mı demeliyim) duymadım deme :D

Dediğim bu ankete çok kaptırmış arkadaş kendisini.Hadi Lady GaGa'dan daha belirgin örnek vereyim Rihanna.

lady gaga yı tanıyorm ya sinem abla konusunu açmıştı :D bikaç klibini izledim bide gazetelere bakarken angelina jolie ile olan ilişkilerini okumuştum :D

ben bu ankete kNdimi fazLa kaptırmadım diorum yha tabikide qRçek bi anket deiL die önceLikLe yorumLArımı oku sonRa konuş bnimLe nDense bu foRumda hep saqopa kNuLarında soRun çıkar ?*
seN hakLısın diorm bşka bişe demiorum...

eskiden severdim ama şimdi nefret ediyorum gerçekleri gördüğümüz için...

SANSAR BETA PİT10 ŞANIŞER den başka birini artık tanımıyorum.