Noldu la melunn sende mi diziye ısınmaya başladın.haberlere for
Noldu la melunn sende mi diziye ısınmaya başladın.haberlere for
senaryosu iyi olursa niye ısınamayımNoldu la melunn sende mi diziye ısınmaya başladın.
Beren olmazsa gerçekten dizi için kötü olur daha imzalamamış anlaşmayı.senaryosu iyi olursa niye ısınamayımgerçi bir my deki başrol kalitesi yok şu anlık ama
berenle de olmici gibiBeren olmazsa gerçekten dizi için kötü olur daha imzalamamış anlaşmayı.
Belli olmaz 10. bölümde gircekmiş kötü dizi için.berenle de olmici gibi
bir meryem değilBelli olmaz 10. bölümde gircekmiş kötü dizi için.
senle sokak sanatinin rüyalarında ancaMeryem Beren'in yanından geçemez.
Yapma herkes gerçekleri biliyor melunn, 1 diziyle Berenimi geçemez.senle sokak sanatinin rüyalarında anca
@Aserat açıkladı ilk sayfadaBu kedi ne alaka bende oraya takldım.
Fena gözükmüyor ama başlıyınca anlıcaz nası olacağını.
en büyük diziyse neden olmasınYapma herkes gerçekleri biliyor melunn, 1 diziyle Berenimi geçemez.
Kesin öyledir sana göre öyle tabi, Berenin yanından geçmesi için ömrü boyunca çok çalışması lazım.
hayale forKesin öyledir sana göre öyle tabi, Berenin yanından geçmesi için ömrü boyunca çok çalışması lazım.
İngiltere Kraliçesi I. Elizabeth hediye etmiş, ismide Elizabeth imiş. (Tarihte)Bu kedi ne alaka bende oraya takldım.
Fena gözükmüyor ama başlıyınca anlıcaz nası olacağını.
Anladım Eyw.İngiltere Kraliçesi I. Elizabeth hediye etmiş, ismide Elizabeth imiş. (Tarihte)
diziye ilk itiraz gelmiş bu aradaHayaller Beren Hayatlar Meryem.
Şimdi Meryemin dizisi tutmazsa napacan melunnn.diziye ilk itiraz gelmiş bu arada
http://www.kanalahaber.com/haber/medya/kosem-sultan-dizisine-ilk-itiraz-239446/
++ hayal de hayat da meryemdir gerisi fostur
reytinge göre iyi oyuncu belirlemiyoz melunŞimdi Meryemin dizisi tutmazsa napacan melunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?