balkon konuşmasının mucidi hürrem sultanımızdır ne kösem ne tayyip kullarımız değildir.ss ayrıca tacımız takmakla sultan olunmaz.ssHarika bir sahneydi. Ama müzik daha etkleyici olabilirdi. Yine o çekimler filan süperdi. Gerçek tarihte de böyle olmuştur eminim. Kösem yukardan bakmıştır.![]()
safinaz sepeti tak koluna herkes kendi yolunabalkon konuşmasının mucidi hürrem sultanımızdır ne kösem ne tayyip kullarımız değildir.ss ayrıca tacımız takmakla sultan olunmaz.ss
Safiye Sultan'ın cariyesi twitter da : @xemrexxx @Harunnn60
Elif Erdoğan @ennyerdogan 30 Oca
Gözyaşı Sarayı'na gitmiş olabiliriz.Lakin herşey yeni başlıyor
#MuhtesemYuezyılKoesem #muhteşem #safiye #safiyesultan #kösem #![]()
handanın 2 katıymışSafiye Sultan'ın maaşı 3.000 akçeymiş o dönemki tüm kadınlardan daha yüksek maaş alıyormuş.Yani eski sarayda da rahat durmaz bence yine ortalığı karıştıracak gibi.
@xemrexxx
RTE'den az kazanıyormuş.
Ne yapıyordu 61 bin doları sarayda acaba
rte kaç kazanıyor ?RTE'den az kazanıyormuş.![]()
sana mı soracaktı .ss koskoca haremi, ve cihanı yöneten yüce kadınNe yapıyordu 61 bin doları sarayda acaba![]()
Her konuda teori üretiyorsun ya bunda da sen üret bakalım.rte kaç kazanıyor ?![]()
Valide olamayan yüce kadınrte kaç kazanıyor ?
sana mı soracaktı .ss koskoca haremi, ve cihanı yöneten yüce kadın![]()
işte farkımız tarzımız valide olamadı sultanımız ama en unutulmayan kendisi olduValide olamayan yüce kadın![]()
Hoşgeldin bu arada.Valide olamayan yüce kadın![]()
ay pis biliyorsan söyle yoksa gözyaşı sarayına süreriz seni.ssHer konuda teori üretiyorsun ya bunda da sen üret bakalım.![]()
Yok espiri yaptım ben.ay pis biliyorsan söyle yoksa gözyaşı sarayına süreriz seni.ss
kuyucu murat kulumuzun 150 bin insanı öldürüp üstüne kuyular diktiği sahneleri görmek isteriz işte o zaman tayyip kuluuz ecdadımızı kötü gösteriyorlar diye atılır buna karşılık cehapeli kullarımız da reytinge katılırYok espiri yaptım ben.
Bakalım bu bölüm Fahriye gidici. Haftaya Handan.
Ondan sonra 16-17'de Derviş gider. Dizi zaman atlaması ile kendine gelir biraz.![]()
Açarım tabiHoşgeldin bu arada.Perşembe günkü konuyu sen aç istersen.
![]()
devleti bütmüş yanibende araştırdım kösem sultan ise zamanında aylık 120 bin avro alıyormuş devlet bütçesinden)