balkon konuşmasının mucidi hürrem sultanımızdır ne kösem ne tayyip kullarımız değildir.ss ayrıca tacımız takmakla sultan olunmaz.ssHarika bir sahneydi. Ama müzik daha etkleyici olabilirdi. Yine o çekimler filan süperdi. Gerçek tarihte de böyle olmuştur eminim. Kösem yukardan bakmıştır.
safinaz sepeti tak koluna herkes kendi yolunabalkon konuşmasının mucidi hürrem sultanımızdır ne kösem ne tayyip kullarımız değildir.ss ayrıca tacımız takmakla sultan olunmaz.ss
Safiye Sultan'ın cariyesi twitter da : @xemrexxx @Harunnn60
Elif Erdoğan @ennyerdogan 30 Oca
Gözyaşı Sarayı'na gitmiş olabiliriz.Lakin herşey yeni başlıyor#MuhtesemYuezyılKoesem #muhteşem #safiye #safiyesultan #kösem #
handanın 2 katıymışSafiye Sultan'ın maaşı 3.000 akçeymiş o dönemki tüm kadınlardan daha yüksek maaş alıyormuş.Yani eski sarayda da rahat durmaz bence yine ortalığı karıştıracak gibi.
@xemrexxx
RTE'den az kazanıyormuş.
Ne yapıyordu 61 bin doları sarayda acaba
rte kaç kazanıyor ?RTE'den az kazanıyormuş.
sana mı soracaktı .ss koskoca haremi, ve cihanı yöneten yüce kadınNe yapıyordu 61 bin doları sarayda acaba
Her konuda teori üretiyorsun ya bunda da sen üret bakalım.rte kaç kazanıyor ?
Valide olamayan yüce kadınrte kaç kazanıyor ?
sana mı soracaktı .ss koskoca haremi, ve cihanı yöneten yüce kadın
işte farkımız tarzımız valide olamadı sultanımız ama en unutulmayan kendisi olduValide olamayan yüce kadın
Hoşgeldin bu arada.Valide olamayan yüce kadın
ay pis biliyorsan söyle yoksa gözyaşı sarayına süreriz seni.ssHer konuda teori üretiyorsun ya bunda da sen üret bakalım.
Yok espiri yaptım ben.ay pis biliyorsan söyle yoksa gözyaşı sarayına süreriz seni.ss
kuyucu murat kulumuzun 150 bin insanı öldürüp üstüne kuyular diktiği sahneleri görmek isteriz işte o zaman tayyip kuluuz ecdadımızı kötü gösteriyorlar diye atılır buna karşılık cehapeli kullarımız da reytinge katılırYok espiri yaptım ben.
Bakalım bu bölüm Fahriye gidici. Haftaya Handan.
Ondan sonra 16-17'de Derviş gider. Dizi zaman atlaması ile kendine gelir biraz.
Açarım tabiHoşgeldin bu arada.Perşembe günkü konuyu sen aç istersen.
devleti bütmüş yanibende araştırdım kösem sultan ise zamanında aylık 120 bin avro alıyormuş devlet bütçesinden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?