'Sadakatsiz'in Yeni Sezona Başlama Tarihi Ertelendi! | Kanal D

Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda?
Bende son bölümleri zaten sıkılarak izlemiştim sırf sezonu tamamlamak için, ama bu sezon aynı hatayı yapmayıp Kanunsuz Topraklar izleyeceğim.

Reactions: kerem
Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda?
Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da.
Neyse, Medyapım'ın 12+ alarak bu sezonun zirvesi olacak işi belli.

Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da.
Orijinal hikayenin bittiği ve dizinin dünyasını kuran senaristlerin ayrıldığını unuttun sanırım ondan bu miniminnacık ihtimali veriyorsun.

Reactions: slhttnmtl
Bende son bölümleri zaten sıkılarak izlemiştim sırf sezonu tamamlamak için, ama bu sezon aynı hatayı yapmayıp Kanunsuz Topraklar izleyeceğim.
O dizinin senaryosu çok klişeydi ama. Onun yerine Hanımın Çiftliği'ni izlemeni tavsiye ederim. Yapımcı, senaristi aynı çünkü.

Tam da üstüne bastın. Mahkum bomba gibi geliyor.

Reactions: slhttnmtl