Sen yine izleyemedin, ben izlediklerimi unuttum.
Sezon finali saçmaymış Kanunsuz Topraklar gümbür gümbür geliyorSen yine izleyemedin, ben izlediklerimi unuttum.O kadar saçma bir hal almıştı ki, bırakmak için bir neden arıyordum. Nedeni de Kanunsuz Topraklar oldu.
Bölüm boyu flashback sahneleri izletmişlerdi. Volkan ile Derin nasıl tanıştı falan, sonu desen apayrı bir saçma.Sezon finali saçmaymış Kanunsuz Topraklar gümbür gümbür geliyor
Yüksek reyting nasıl düşürülür adlı hamleBölüm boyu flashback sahneleri izletmişlerdi. Volkan ile Derin nasıl tanıştı falan, sonu desen apayrı bir saçma.
Bir uyduruk dizi de nelere kadirmiş.
İzlemeyi bırakıyorsundur umarım.Geçen sezon en az 10 kez ara vermişlerdi zaten. Seyirci kaçacak yer arıyor zaten, kötü etkilenecek kesinlikle.
Diziyi hala izliyor muydun?@dreamy
Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda?İzlemeyi bırakıyorsundur umarım.Senaryo bozulalı çok oldu, bu sezon iyice saçmalarlar.
Bende son bölümleri zaten sıkılarak izlemiştim sırf sezonu tamamlamak için, ama bu sezon aynı hatayı yapmayıp Kanunsuz Topraklar izleyeceğim.Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda?
Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da.Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda?
Orijinal hikayenin bittiği ve dizinin dünyasını kuran senaristlerin ayrıldığını unuttun sanırım ondan bu miniminnacık ihtimali veriyorsun.Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da.Neyse, Medyapım'ın 12+ alarak bu sezonun zirvesi olacak işi belli.
Hayır işte sıfırdan bir başlangıç yapma gibi bir şansları var.Orijinal hikayenin bittiği ve dizinin dünyasını kuran senaristlerin ayrıldığını unuttun sanırım ondan bu miniminnacık ihtimali veriyorsun.
Sıfırdan başlangıç ellerinde çok güzel patlayacak ve zirve Kanunsuz Topraklar'ın olacak.Hayır işte sıfırdan bir başlangıç yapma gibi bir şansları var.
Cidden her seferinde bunları söylemekten sıkılmıyorsun galiba, o dizi elde patlasın da gör sen...Sıfırdan başlangıç ellerinde çok güzel patlayacak ve zirve Kanunsuz Topraklar'ın olacak.
Gerçekleri söylemekten niye sıkılayım?Cidden her seferinde bunları söylemekten sıkılmıyorsun galiba, o dizi elde patlasın da gör sen...
Barbaroslar için 25 reyting diyordun, ilk bölümden de en az 10+ düşünerek söylemiş olman lazım yani patlamış oldun.Gerçekleri söylemekten niye sıkılayım?30 Eylül Perşembe sabahı görüşelim.
O dizinin senaryosu çok klişeydi ama. Onun yerine Hanımın Çiftliği'ni izlemeni tavsiye ederim. Yapımcı, senaristi aynı çünkü.Bende son bölümleri zaten sıkılarak izlemiştim sırf sezonu tamamlamak için, ama bu sezon aynı hatayı yapmayıp Kanunsuz Topraklar izleyeceğim.
Tam da üstüne bastın. Mahkum bomba gibi geliyor.Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da.Neyse, Medyapım'ın 12+ alarak bu sezonun zirvesi olacak işi belli.
70 bölüm sürmüş, hiç izleyemem. Daha kalitelisi geliyorken onu izlemem saçma olur hem.O dizinin senaryosu çok klişeydi ama. Onun yerine Hanımın Çiftliği'ni izlemeni tavsiye ederim. Yapımcı, senaristi aynı çünkü.
Dur naptın, o MF'in dizisi. Med olan İmkansız.O dizinin senaryosu çok klişeydi ama. Onun yerine Hanımın Çiftliği'ni izlemeni tavsiye ederim. Yapımcı, senaristi aynı çünkü.
Tam da üstüne bastın. Mahkum bomba gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?