'Sadakatsiz'in Yeni Sezona Başlama Tarihi Ertelendi! | Kanal D

Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda? :A
Bende son bölümleri zaten sıkılarak izlemiştim sırf sezonu tamamlamak için, ama bu sezon aynı hatayı yapmayıp Kanunsuz Topraklar izleyeceğim. :Z

• İlginç
Reactions: kerem
Yoğun olmasaydım takip ederdim belki ama mümkün değil izlemem. Geçen sezonun son bölümlerini de izlememiştim zaten. İzlemeye devam edecek olan var mı ki aramızda? :A
Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da. :A Neyse, Medyapım'ın 12+ alarak bu sezonun zirvesi olacak işi belli. :Z

Ben biraz bakınırım belki, batık hikayeyi toparlama olasılıkları var miniminnacık olsa da. :A Neyse, Medyapım'ın 12+ alarak bu sezonun zirvesi olacak işi belli. :Z
Orijinal hikayenin bittiği ve dizinin dünyasını kuran senaristlerin ayrıldığını unuttun sanırım ondan bu miniminnacık ihtimali veriyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Gerçekleri söylemekten niye sıkılayım? :A 30 Eylül Perşembe sabahı görüşelim. :Z
Barbaroslar için 25 reyting diyordun, ilk bölümden de en az 10+ düşünerek söylemiş olman lazım yani patlamış oldun. :Z 30 Eylül sabahı 10-12+ dediğin bu dizi de 3'le açsın da gör sen. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bende son bölümleri zaten sıkılarak izlemiştim sırf sezonu tamamlamak için, ama bu sezon aynı hatayı yapmayıp Kanunsuz Topraklar izleyeceğim. :Z
O dizinin senaryosu çok klişeydi ama. Onun yerine Hanımın Çiftliği'ni izlemeni tavsiye ederim. Yapımcı, senaristi aynı çünkü. :A

Tam da üstüne bastın. Mahkum bomba gibi geliyor. :Z

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,451
Üyeler
8,487
Son Üye
Berk Taha