Bir hafta erken başlatabilirdi aslında, kanalın elinde başka boş günde yok.Çarşamba o kadar dizi arasında yarışacak.. Alev Alev'de gelecek daha.
Aynen bu çok büyük hata ve etkilenecek sadakatsiz pazar günleri kanal d hangi dizi vardı
Bir hafta erken başlatabilirdi aslında, kanalın elinde başka boş günde yok.Çarşamba o kadar dizi arasında yarışacak.. Alev Alev'de gelecek daha.
Çok Güzel Hareketler 2 var abla, keşke onu bitirip bu diziyi koysa diyeceğim ama o güne de Öğretmen gelecek. Aynı yapımın iki dizisi karşı karşıya olmaz.Aynen bu çok büyük hata ve etkilenecek sadakatsiz pazar günleri kanal d hangi dizi vardı
Çok Güzel Hareketler 2 var abla, keşke onu bitirip bu diziyi koysa diyeceğim ama o güne de Öğretmen gelecek. Aynı yapımın iki dizisi karşı karşıya olmaz.
Perşembe sabahını kanal yöneticilerinden daha büyük bir heyecanla bekliyorum.He doğru o vardı dimi aynen öyle çok zor bir gün bakalım ya
Perşembe sabahını kanal yöneticilerinden daha büyük bir heyecanla bekliyorum.Menajerimi Ara'da ki reyting sahnesi gibi.
https://twitter.com/x/status/1298324104077103106
Okurken bende ona takıldım.Alp Akar 11 yaşında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?