Bir hafta erken başlatabilirdi aslında, kanalın elinde başka boş günde yok.Çarşamba o kadar dizi arasında yarışacak.. Alev Alev'de gelecek daha.
Aynen bu çok büyük hata ve etkilenecek sadakatsiz pazar günleri kanal d hangi dizi vardı
Bir hafta erken başlatabilirdi aslında, kanalın elinde başka boş günde yok.Çarşamba o kadar dizi arasında yarışacak.. Alev Alev'de gelecek daha.
Çok Güzel Hareketler 2 var abla, keşke onu bitirip bu diziyi koysa diyeceğim ama o güne de Öğretmen gelecek. Aynı yapımın iki dizisi karşı karşıya olmaz.Aynen bu çok büyük hata ve etkilenecek sadakatsiz pazar günleri kanal d hangi dizi vardı
Çok Güzel Hareketler 2 var abla, keşke onu bitirip bu diziyi koysa diyeceğim ama o güne de Öğretmen gelecek. Aynı yapımın iki dizisi karşı karşıya olmaz.![]()
Perşembe sabahını kanal yöneticilerinden daha büyük bir heyecanla bekliyorum.He doğru o vardı dimi aynen öyle çok zor bir gün bakalım ya
Perşembe sabahını kanal yöneticilerinden daha büyük bir heyecanla bekliyorum.Menajerimi Ara'da ki reyting sahnesi gibi.
Okurken bende ona takıldım.Alp Akar 11 yaşında mı![]()