Queen diye boşuna dememişler.Kızınca daha iyi oluyor
Queen diye boşuna dememişler.Kızınca daha iyi oluyor
Asya ile karşılaşmalı benceQueen diye boşuna dememişler.
Yok canım o kadar da değil.Asya ile karşılaşmalı bence
NiyeYok canım o kadar da değil.
Estağfurullah takma kafana önümüzdeki hafta belki de sen davet edersin.Belli mi olur bu işler.Kusura bakma bende unuttum
Asya tabiki de daha Queen çünkü, o anca Bahar'la belki kıyaslanır.
Tekrarına davet ederimEstağfurullah takma kafana önümüzdeki hafta belki de sen davet edersin.Belli mi olur bu işler.
İkisi de bir Queen ama Gönül ile daha iyi olur benceAsya tabiki de daha Queen çünkü, o anca Bahar'la belki kıyaslanır.
Asya ile karşılaşmalı bence
Asya karşısında güçlü hanım pasifize olur.Bir tarafta M.City diğer tarafta leeds United.RezaletttYok canım o kadar da değil.
Sonuç değişmiyor ki adam bumerang gibi geri geliyor.Son Volkan bükücü Asya.
Şoklardayım.İkisi de bir Queen ama Gönül ile daha iyi olur bence
Tam olarak bu.Asya karşısında güçlü hanım pasifize olur.Bir tarafta M.City diğer tarafta leeds United.Rezalettt
------
Sonuç değişmiyor ki adam bumerang gibi geliyor.
İkisi de bir Queen ama Gönül ile daha iyi olur bence
Asya Queen,Bahar Princess olur. Gönül den olmaz,Allah göstermeyeAsya tabiki de daha Queen çünkü, o anca Bahar'la belki kıyaslanır.
Bahar ara sıra Queen'lik yapıyor e malum Asya'da saçmalayabiliyor. Gönül de ara sıra laf sokuyor da onunki benim için karar aşamasında, hoş geçen hafta biraz Queen oldu ama.Asya Queen,Bahar Princess olur. Gönül den olmaz,Allah göstermeye
Ben oyunculuk açısından demiştim.Bu dizi özelinde değil.Bahar ara sıra Queen'lik yapıyor e malum Asya'da saçmalayabiliyor. Gönül de ara sıra laf sokuyor da onunki benim için karar aşamasında, hoş geçen hafta biraz Queen oldu ama.
Ve yine yanlış anlamak.Ben oyunculuk açısından demiştim.Bu dizi özelinde değil.
Ayrıca taklitler aslını yaşatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?