Queen diye boşuna dememişler.Kızınca daha iyi oluyor![]()
Queen diye boşuna dememişler.Kızınca daha iyi oluyor![]()
Asya ile karşılaşmalı benceQueen diye boşuna dememişler.![]()
Yok canım o kadar da değil.Asya ile karşılaşmalı bence![]()
NiyeYok canım o kadar da değil.![]()
Estağfurullah takma kafana önümüzdeki hafta belki de sen davet edersin.Belli mi olur bu işler.Kusura bakma bende unuttum![]()
Asya tabiki de daha Queen çünkü, o anca Bahar'la belki kıyaslanır.
Tekrarına davet ederimEstağfurullah takma kafana önümüzdeki hafta belki de sen davet edersin.Belli mi olur bu işler.![]()
İkisi de bir Queen ama Gönül ile daha iyi olur benceAsya tabiki de daha Queen çünkü, o anca Bahar'la belki kıyaslanır.![]()
Asya ile karşılaşmalı bence![]()
Asya karşısında güçlü hanım pasifize olur.Bir tarafta M.City diğer tarafta leeds United.RezaletttYok canım o kadar da değil.![]()
Sonuç değişmiyor ki adam bumerang gibi geri geliyor.Son Volkan bükücü Asya.![]()
Şoklardayım.İkisi de bir Queen ama Gönül ile daha iyi olur bence![]()
Tam olarak bu.Asya karşısında güçlü hanım pasifize olur.Bir tarafta M.City diğer tarafta leeds United.Rezalettt
------
Sonuç değişmiyor ki adam bumerang gibi geliyor.
İkisi de bir Queen ama Gönül ile daha iyi olur bence![]()
Asya Queen,Bahar Princess olur. Gönül den olmaz,Allah göstermeyeAsya tabiki de daha Queen çünkü, o anca Bahar'la belki kıyaslanır.![]()
Bahar ara sıra Queen'lik yapıyor e malum Asya'da saçmalayabiliyor. Gönül de ara sıra laf sokuyor da onunki benim için karar aşamasında, hoş geçen hafta biraz Queen oldu ama.Asya Queen,Bahar Princess olur. Gönül den olmaz,Allah göstermeye![]()
Ben oyunculuk açısından demiştim.Bu dizi özelinde değil.Bahar ara sıra Queen'lik yapıyor e malum Asya'da saçmalayabiliyor. Gönül de ara sıra laf sokuyor da onunki benim için karar aşamasında, hoş geçen hafta biraz Queen oldu ama.![]()
Ve yine yanlış anlamak.Ben oyunculuk açısından demiştim.Bu dizi özelinde değil.
Ayrıca taklitler aslını yaşatır.