Evde delirme seansları.Valla beni bile geçti...Bu kadar da olunmaz.Noynoy'a üzülüyorum.
Evde delirme seansları.Valla beni bile geçti...Bu kadar da olunmaz.Noynoy'a üzülüyorum.
Delirmiş bu hanımefendi.
Delirmiş bu hanımefendi.
Normal olduğunu düşünmüyorum...
Delirmiş bu hanımefendi.
Sabahtan beri buna gülüp duruyorum gündeme geleyim diye kendini bu duruma düşürüyor ya
👏👌Normal olduğunu düşünmüyorum...
Doktoru demek ki otomotiv sektöründe de önemli bir insan.👏👌
Dudakları da araba tamponu gibi...
Biraz öyle oldu.
Aşkolsun o nasıl laf öyle.Sana geçmişten gelen bir mahcubiyetim var.Biraz öyle oldu.
Mahcup ediyorsun ama.
👏👌
Dudakları da araba tamponu gibi...
Yine Nokta atışı...töbe yarabbim aynen ya
Aa ne mahcubiyeti. Neyse eşitlendik.Aşkolsun o nasıl laf öyle.Sana geçmişten gelen bir mahcubiyetim var.
Sana zamanında emrenin yan Çarı kabalığında bulundum.Samimiyetimiz artıkça bunun oldukça ayıp bir benzetme olduğunun farkına vardım.Aa ne mahcubiyeti. Neyse eşitlendik.
Aa hiç hatırlamıyorum. Neyse olmuş geçmiş ya.Sana zamanında emrenin yan Çarı kabalığında bulundum.Samimiyetimiz artıkça bunun oldukça ayıp bir benzetme olduğunun farkına vardım.
Bu arada Nasıl Eşitlendik?
Hatta sen o dönem bizim hikaye avatarı kullanıyordun.Aa hiç hatırlamıyorum. Neyse olmuş geçmiş ya.
Dur dur bu sefer ben mahcup ettim sandım.
Haa. Şimdi kapakta kullandığım. E tabi o zamanlar biraz geçmiş ama hayal meyal hatırlıyotum.Hatta sen o dönem bizim hikaye avatarı kullanıyordun.
Masaüstü pc lerdeki reset tuşuna basıp hatırlamış olmana sevindim.Haa. Şimdi kapakta kullandığım. E tabi o zamanlar biraz geçmiş ama hayal meyal hatırlıyotum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?