Sizinle değilim.Aranızda kaldım.Sokmasanız bari...
Valla burda yaz kış dondurmalı yiyoruz, yani genellikle evde yapmıyoruz da Hacı Şerif öyle yapıyor, duymuşsundur.Kolay irmik helvası ama, o dondurma yerine muhallebi daha mantıklı bu havada.
Alev Alev ben de izliyorum ama internettenMucize Doktor , Alev alev
4 mesaj yukarıya bakınız.ne izliyorsun sen
Bence muhallebi olurValla burda yaz kış dondurmalı yiyoruz, yani genellikle evde yapmıyoruz da Hacı Şerif öyle yapıyor, duymuşsundur.
Bu arada muhallebi olmaz ya irmiğe.
Bence olmaz gibi ya da zevkler ve renkler tartışılmaz.Bence muhallebi olurMuhallebi her şeye uyumlu ya. Çok severim kendisini.
Bunu deneme fikri çık aklımdan.Bence muhallebi olurMuhallebi her şeye uyumlu ya. Çok severim kendisini.
------
Selahattin İrmikli muhallebi çok iyi bi komşuda yemiştim baya harika@slhttnmtl
Sordun mu ? Hazır mı? ev yapımı ?Bence muhallebi olurMuhallebi her şeye uyumlu ya. Çok severim kendisini.
------
Selahattin İrmikli muhallebi çok iyi bi komşuda yemiştim baya harika@slhttnmtl
Tadı valla süper 3 4 sene önce yedim ama hala damağımda vallahiBence olmaz gibi ya da zevkler ve renkler tartışılmaz.
------
Bunu deneme fikri çık aklımdan.
Ev yapımıSordun mu ? Hazır mı? ev yapımı ?
Olabilir.Tadı valla süper 3 4 sene önce yedim ama hala damağımda vallahiÇok güzel, deneyebilirsin hatta deneyeceğin gün söyle beraber deneyip yazalım sonucu
Denersen söyle o gün bende denicem istersen yazarımOlabilir.
------
Geldi mükemmel yer.
Deneyip denemeyeceğim belli olmaz ama denersem yazarım.Denersen söyle o gün bende denicem istersen yazarım
------
Gönül ne hallere düştün bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?