Sizinle değilim.Aranızda kaldım.Sokmasanız bari...
![]()
Valla burda yaz kış dondurmalı yiyoruz, yani genellikle evde yapmıyoruz da Hacı Şerif öyle yapıyor, duymuşsundur.Kolay irmik helvası ama, o dondurma yerine muhallebi daha mantıklı bu havada.![]()
Alev Alev ben de izliyorum ama internettenMucize Doktor , Alev alev
4 mesaj yukarıya bakınız.ne izliyorsun sen
![]()
Bence muhallebi olurValla burda yaz kış dondurmalı yiyoruz, yani genellikle evde yapmıyoruz da Hacı Şerif öyle yapıyor, duymuşsundur.
Bu arada muhallebi olmaz ya irmiğe.![]()
Bence olmaz gibi ya da zevkler ve renkler tartışılmaz.Bence muhallebi olurMuhallebi her şeye uyumlu ya. Çok severim kendisini.
![]()
Bunu deneme fikri çık aklımdan.Bence muhallebi olurMuhallebi her şeye uyumlu ya. Çok severim kendisini.
------
Selahattin İrmikli muhallebi çok iyi bi komşuda yemiştim baya harika@slhttnmtl
Sordun mu ? Hazır mı? ev yapımı ?Bence muhallebi olurMuhallebi her şeye uyumlu ya. Çok severim kendisini.
------
Selahattin İrmikli muhallebi çok iyi bi komşuda yemiştim baya harika@slhttnmtl
Tadı valla süper 3 4 sene önce yedim ama hala damağımda vallahiBence olmaz gibi ya da zevkler ve renkler tartışılmaz.
------
Bunu deneme fikri çık aklımdan.![]()
Ev yapımıSordun mu ? Hazır mı? ev yapımı ?![]()
Olabilir.Tadı valla süper 3 4 sene önce yedim ama hala damağımda vallahiÇok güzel, deneyebilirsin hatta deneyeceğin gün söyle beraber deneyip yazalım sonucu
![]()
Denersen söyle o gün bende denicem istersen yazarımOlabilir.
------
Geldi mükemmel yer.![]()
Deneyip denemeyeceğim belli olmaz ama denersem yazarım.Denersen söyle o gün bende denicem istersen yazarım
------
Gönül ne hallere düştün bacım