Senarist Değişikliğinden somra beğenmiyorum diziyi artıkNasıl öyle dersin? 😱 Hekimoğlu 1 numaralı dizi. Daha iyisi yok. Ateş harika, İpek harika.![]()
Senarist Değişikliğinden somra beğenmiyorum diziyi artıkNasıl öyle dersin? 😱 Hekimoğlu 1 numaralı dizi. Daha iyisi yok. Ateş harika, İpek harika.![]()
Yazıklar olsun @AlosNasıl öyle dersin? 😱 Hekimoğlu 1 numaralı dizi. Daha iyisi yok. Ateş harika, İpek harika.
------
Volki Tolki'den sonra Volki Can.![]()
Sana inanmıyorum sen nasıl bırakırsın (!) Bütün Tr izliyor o diziyi ya nasıl kıydın!!Senarist Değişikliğinden somra beğenmiyorum diziyi artıkama harikalar zaten ona lafım yok
ironi mi yaptın gerçek mi diyorsun şaka ile gerçek arasında kaldım
![]()
İroni tabi.Senarist Değişikliğinden somra beğenmiyorum diziyi artıkama harikalar zaten ona lafım yok
ironi mi yaptın gerçek mi diyorsun şaka ile gerçek arasında kaldım
![]()
SağolAferin, doğru yoldasın.![]()
Gerçek sandım bi ara şaşırdımİroni tabi.![]()
Osuruyorum mu?Kohvo ostoyorom![]()
Dedim ve gözüktü.O değil de ergen velet olmayınca ne güzel dizi.![]()
Derken çıktı yine.O değil de ergen velet olmayınca ne güzel dizi.![]()
Hay şom ağzına...Dedim ve gözüktü.![]()
Aaaaaa ne hainliğimi gördüm çok ayıpAlos hain çıktınyazıklar olsunnnnn
Şom ağızlıO değil de ergen velet olmayınca ne güzel dizi.![]()
Osuruyorum mu?![]()
Sana inanmıyorum, sen nasıl bir insansın nasıl kıydın Kanal D'de Salı günü yayınlanan, yapımını KargaSeven Pictures'in üstlendiği diziye başrollere nasıl ihanet ettin sen bunu nasıl fanlara yaptın 3,91 reyting alan diziye nasıl hesap vereceksin sormayacaklar mı oyuncular niye bunu yaptın bize diye?Sağol
Gerçek sandım bi ara şaşırdım![]()
Kanal d nin Her dizisine neden farklı saatlerde reklam girmekte?Mesela A.S 21.35 sularında muhakkak girer.Aynen ya.![]()
Bu dizi 21.00'de başlıyor, 21.30'a kadar devam ediyor. Sonra reklam.... Doğrusu bu olmalı.Kanal d nin Her dizisine neden farklı saatlerde reklam girmekte?Mesela A.S 21.35 sularında muhakkak girer.
Anam çok özür dilerim ama KargaSeven Türkiye'den çekildi. (herhalde)Sana inanmıyorum, sen nasıl bir insansın nasıl kıydın Kanal D'de Salı günü yayınlanan, yapımını KargaSeven Pictures'in üstlendiği diziye başrollere nasıl ihanet ettin sen bunu nasıl fanlara yaptın 3,91 reyting alan diziye nasıl hesap vereceksin sormayacaklar mı oyuncular niye bunu yaptın bize diye?
Gördüm de yazmadım  Sildim bilerekAnam çok özür dilerim ama KargaSeven Türkiye'den çekildi. (herhalde)Yapmcısı OJO Pictures
Evet OJO Pictures.Anam çok özür dilerim ama KargaSeven Türkiye'den çekildi. (herhalde)Yapmcısı OJO Pictures