Çok ciddiyim bu salak Ali'ye DNA testi yapılsın. Bu kadar akıllı bir anne ve babadan bu kadar mal bir çocuk çıkmaz. Hastanede karışmış bu.
Valla düşünmedim değil yaniSelçuğun öleceğini falan mı düşündünüz gerçekten?@Alos
Bence de ya mal bi çocuk görmedim bunun gibiÇok ciddiyim bu salak Ali'ye DNA testi yapılsın. Bu kadar akıllı bir anne ve babadan bu kadar mal bir çocuk çıkmaz. Hastanede karışmış bu.
Biri serene bu bir dizi demeli
Bu çocuk Asya'dan olamaz.Yapan kendisi annesinemi tepki gösteriyor salak bu çocuk yaa
Düşünce herkes öldü yazdı, bende öyle düşünmüştüm.Selçuğun öleceğini falan mı düşündünüz gerçekten?@Alos
Evet yaYapan kendisi annesinemi tepki gösteriyor salak bu çocuk yaa
Biri serene bu bir dizi demeli
Asla olamazBu çocuk Asya'dan olamaz.
Evet ya
Asla olamaz
Kim kapatmışBen diyordum ama yorumlara kapatmış yazamadım
Hem oyunculuk anlamında hemde karakter anlamında Ali çok kötü maalesef. Keşke bu karakteri başka bir çocuk oyuncu canlandırsaymış. En iyisi Ali diye sinir bozucu bir karakter olmaması aslında.
Çocuk oyuncu olduğu için üstünde çok durulmuyor tabii ama hem Asya hemde Volkan'ın yanında emanet gibi davranıyor. Orjinalindeki gibi aralarında herhangi bir uyum yok.Bence oyunculuğu çok iyi güzel canlandırıyor ki Ali olarak böyle yorumlar alıyor bence
Çocuk oyuncu olduğu için üstünde çok durulmuyor tabii ama hem Asya hemde Volkan'ın yanında emanet gibi davranıyor. Orjinalindeki gibi aralarında herhangi bir uyum yok.
------
Derin ve Ali'nin Asya'ya gidişi rüya değildir umarım. Umarım sıkıcı bölümleri beklemiyoruzdur.
Oyunculuğuna dikkat etmiyorsun o zaman veya sana göre çok iyi oynuyordur. Benim kendi objektifim bu.Valla hemen hemen her bölüm Aliye kızıyoruz eğer oyunculuk iyi olmasaydı bu kada dikkat çekmezdi bence benim görüşüm yanio sahnede bence rüya değil
Oyunculuğuna dikkat etmiyorsun o zaman veya sana göre çok iyi oynuyordur. Benim kendi objektifim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?