Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Reactions: Carpe Diem
Hem oyunculuk anlamında hemde karakter anlamında Ali çok kötü maalesef. Keşke bu karakteri başka bir çocuk oyuncu canlandırsaymış. En iyisi Ali diye sinir bozucu bir karakter olmaması aslında.

Reactions: Emre Ozansoy
Hem oyunculuk anlamında hemde karakter anlamında Ali çok kötü maalesef. Keşke bu karakteri başka bir çocuk oyuncu canlandırsaymış. En iyisi Ali diye sinir bozucu bir karakter olmaması aslında.

Bence oyunculuğu çok iyi güzel canlandırıyor ki Ali olarak böyle yorumlar alıyor bence

Bence oyunculuğu çok iyi güzel canlandırıyor ki Ali olarak böyle yorumlar alıyor bence
Çocuk oyuncu olduğu için üstünde çok durulmuyor tabii ama hem Asya hemde Volkan'ın yanında emanet gibi davranıyor. Orjinalindeki gibi aralarında herhangi bir uyum yok.

------

Derin ve Ali'nin Asya'ya gidişi rüya değildir umarım. Umarım sıkıcı bölümleri beklemiyoruzdur.

Reactions: Angelica

Valla hemen hemen her bölüm Aliye kızıyoruz eğer oyunculuk iyi olmasaydı bu kada dikkat çekmezdi bence benim görüşüm yani
o sahnede bence rüya değil

Valla hemen hemen her bölüm Aliye kızıyoruz eğer oyunculuk iyi olmasaydı bu kada dikkat çekmezdi bence benim görüşüm yani
o sahnede bence rüya değil
Oyunculuğuna dikkat etmiyorsun o zaman veya sana göre çok iyi oynuyordur. Benim kendi objektifim bu.

Reactions: Angelica