Hanımın Çiftliği'nin çakmasına noldu?Çarşamba günleri dizi izlememe kararı aldım.
Ben Cavidan'lı sahnelere bakıyorum ara sıra.
Hanımın Çiftliği'nin çakmasına noldu?Çarşamba günleri dizi izlememe kararı aldım.
Ben o ilk bölümden sonra izlemedim.
Kanunsuz Topraklar...
kanunsuz toprakları bende izlemeyi düşünüyodum ama vazgeçtimÇarşamba günleri dizi izlememe kararı aldım.
cavidan reis çok iyiBen Cavidan'lı sahnelere bakıyorum ara sıra.@slhttnmtl
Obsesif davranışlar sergileyen bir kızı niye savunuyorsun şimdi?İyi yapmışsın valla hazır fırsat kökten kurtulmak istiyorum ama dayanamam, keşke Yargı veya EHHŞ hemen bozsa.
------
E yani.
Kendini havalı zanneden ama anca kenarı olan zavallı Asya'dan, baş şerefsiz Volkan'dan katrilyon kat daha iyi.Obsesif davranışlar sergileyen bir kızı niye savunuyorsun şimdi?
''Sürpriz'' deyince çok cringe oluyorum. Allah'ım o ne, hemde herkesin içinde. 🤦♂️
Kanunsuz Topraklar...İzlemeye fırsatım olmadı, bölümler birikince bıraktım.
Cavidan sahneleri cidden çok ama çok iyi. Ama 2 saatlik eziyeti onun için izleyemem.
kanunsuz toprakları bende izlemeyi düşünüyodum ama vazgeçtim
cavidan reis çok iyi
Benim gibi arada keyfiniz yerine gelsin diye Youtube'a 'Sadakatsiz Cavidan' yazın keyfiniz yerine geldin.İyi yapmışsın valla hazır fırsat kökten kurtulmak istiyorum ama dayanamam, keşke Yargı veya EHHŞ hemen bozsa.
------
E yani.
Bu sahnede güzeldi, ama son yayınlanan bölümde ayrı bir güzeldi.Benim gibi arada keyfiniz yerine gelsin diye Youtube'a 'Sadakatsiz Cavidan' yazın keyfiniz yerine geldin.
Aşağıdaki video son zamanlardaki favorim.Özellikle son 30 saniyesi efsane.
İzleyeyim izlemesine de keyfe bir 1 buçuk, 2 hafta sonra ihtiyacım olacak.Benim gibi arada keyfiniz yerine gelsin diye Youtube'a 'Sadakatsiz Cavidan' yazın keyfiniz yerine geldin.
keyfim şuan yerinde değil malesef zor gelirrBenim gibi arada keyfiniz yerine gelsin diye Youtube'a 'Sadakatsiz Cavidan' yazın keyfiniz yerine geldin.
İdölün olsun. İlerde aynısını yaparsın sende.Kendini havalı zanneden ama anca kenarı olan zavallı Asya'dan, baş şerefsiz Volkan'dan katrilyon kat daha iyi.
Ne güzel iyileştiğini sürprizli söylüyor işte. 🥺
Senin olmadığın bir ortamda asla.İdölün olsun. İlerde aynısını yaparsın sende.
Diziyi zaten bi Cavidan ile Gönül kaldırıyor. Diğer karakterler çok boş ve düz. Derin'in Volkan takıntısı sıkmıştı iyice, halen de devam ediyor...Bu sahnede güzeldi, ama son yayınlanan bölümde ayrı bir güzeldi.Bölüm Türkiye'ye açık değil, yoksa bulur atardım.
Noldu?keyfim şuan yerinde değil malesef zor gelirr
SINAV denilen şeyle uğraşıcam ama çalışamadım üzerime ağırlık çöktüDiziyi zaten bi Cavidan ile Gönül kaldırıyor. Diğer karakterler çok boş ve düz. Derin'in Volkan takıntısı sıkmıştı iyice, halen de devam ediyor...
Noldu?
Cavidan'ın her şeyi Asya'ya yetiştirmesi.
E.P kim?Kurban ol.
Mobbingci E.P.'nin dizisini mi izleyeceksin? 😱
Ağzına sağlık.
Yedi köyü birbirine katar.Cavidan'ın her şeyi Asya'ya yetiştirmesi.
Asya da pür dikkat dinliyor söylediklerini, normalde başından savardı eskiden.
Sana Söz isimli dizinin başrolü.E.P kim?
Ağzına sağlık.
Yedi köyü birbirine katar.
Leyla kim?Leyla, Aras'ın karısı mı yoksa? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?