Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Hanımın Çiftliği'nin çakmasına noldu? :A

Ben Cavidan'lı sahnelere bakıyorum ara sıra. :A @slhttnmtl
Kanunsuz Topraklar... :( İzlemeye fırsatım olmadı, bölümler birikince bıraktım. :A

Cavidan sahneleri cidden çok ama çok iyi. Ama 2 saatlik eziyeti onun için izleyemem. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İyi yapmışsın valla hazır fırsat kökten kurtulmak istiyorum ama dayanamam, keşke Yargı veya EHHŞ hemen bozsa. :A
------

E yani. :bhr:
Obsesif davranışlar sergileyen bir kızı niye savunuyorsun şimdi? :A

''Sürpriz'' deyince çok cringe oluyorum. Allah'ım o ne, hemde herkesin içinde. 🤦‍♂️

Obsesif davranışlar sergileyen bir kızı niye savunuyorsun şimdi? :A

''Sürpriz'' deyince çok cringe oluyorum. Allah'ım o ne, hemde herkesin içinde. 🤦‍♂️
Kendini havalı zanneden ama anca kenarı olan zavallı Asya'dan, baş şerefsiz Volkan'dan katrilyon kat daha iyi. :Z

Ne güzel iyileştiğini sürprizli söylüyor işte. 🥺

• İlginç
Reactions: kerem
Kanunsuz Topraklar... :( İzlemeye fırsatım olmadı, bölümler birikince bıraktım. :A

Cavidan sahneleri cidden çok ama çok iyi. Ama 2 saatlik eziyeti onun için izleyemem. :A
kanunsuz toprakları bende izlemeyi düşünüyodum ama vazgeçtim :A

cavidan reis çok iyi :A
İyi yapmışsın valla hazır fırsat kökten kurtulmak istiyorum ama dayanamam, keşke Yargı veya EHHŞ hemen bozsa. :A
------

E yani. :bhr:
Benim gibi arada keyfiniz yerine gelsin diye Youtube'a 'Sadakatsiz Cavidan' yazın keyfiniz yerine geldin.

Aşağıdaki video son zamanlardaki favorim. :bhr: Özellikle son 30 saniyesi efsane. :A

Benim gibi arada keyfiniz yerine gelsin diye Youtube'a 'Sadakatsiz Cavidan' yazın keyfiniz yerine geldin.

Aşağıdaki video son zamanlardaki favorim. :bhr: Özellikle son 30 saniyesi efsane. :A

Bu sahnede güzeldi, ama son yayınlanan bölümde ayrı bir güzeldi. :A Bölüm Türkiye'ye açık değil, yoksa bulur atardım. :(

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl