Yüzsüz arsız şeyDerin öl lütfen.
Yüzsüz arsız şey
Herşey Ali içinBu sezon iyice çekilmez bir hal almış.
Eski sevgilisi mi acaba
Keşkeeeee ama kötü olana kadar devam ederDizi iyice saçmaladı. Son bölüme tesadüfen denk geldim, böyle bir bölüm olamaz. Keşke dizi 30 bölümlük güzel bir sezon olarak hafızamızda kalsaydı.
Sonunda aklı başında olan bir izleyici.Dizi iyice saçmaladı. Son bölüme tesadüfen denk geldim, böyle bir bölüm olamaz. Keşke dizi 30 bölümlük güzel bir sezon olarak hafızamızda kalsaydı.
Bayıla bayıla izleyen yoktur herhalde.Sonunda aklı başında olan bir izleyici.
Bence de. İlk sezon bölümlerinden (Derin'in kaybolma meselesi bölümleri dahil değil) çok uzak bölümler izlettiriyorlar. Bende Kanunsuz Topraklar'ı tamamlayamadığım için izledim bu hafta.Bayıla bayıla izleyen yoktur herhalde.
Beklediğin gibi değil miydi?Bence de. İlk sezon bölümlerinden (Derin'in kaybolma meselesi bölümleri dahil değil) çok uzak bölümler izlettiriyorlar. Bende Kanunsuz Topraklar'ı tamamlayamadığım için izledim bu hafta.
Kanunsuz Topraklar mı? Eğer o ise daha ilk bölümünü tamamlayamadım, salı günü bölümleri izleyip çarşamba günü TV'den izleyeceğim.Beklediğin gibi çıkmadı değil mi?
Mutluluklar diliyorum sana. Hanımın Çiftliği'nin çakmasıyla.Kanunsuz Topraklar mı? Eğer o ise daha ilk bölümünü tamamlayamadım, salı günü bölümleri izleyip çarşamba günü TV'den izleyeceğim.
İlk bölümün 1 saat 15 dakikasını izlemiştim sadece ve izlediğim kadarıyla çok iyiydi.
Gel sen de izle. Cidden seversin.Mutluluklar diliyorum sana. Hanımın Çiftliği'nin çakmasıyla.
Valla ben beğenerek izliyorum ama bayıla bayıla noBayıla bayıla izleyen yoktur herhalde.
Vakit yoktur. Türk dizilerini bıraktım artık, her hafta 2 saatini vermeye değmiyor be Emre.Gel sen de izle. Cidden seversin.
Evet süreleri çok uzun, ama bir şekilde izleniyor.Vakit yoktur. Türk dizilerini bıraktım artık, her hafta 2 saatini vermeye değmiyor be Emre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?