Yani sonuçta gerçek bir kişi değil de dizi karakteri olduğu için sinir olmuyorum, tersine eğleniyorum böyle karakterleri izlerken.Aslında komik kadın ama sinirimi bozduğu için gülemiyorum ben
Yani sonuçta gerçek bir kişi değil de dizi karakteri olduğu için sinir olmuyorum, tersine eğleniyorum böyle karakterleri izlerken.Aslında komik kadın ama sinirimi bozduğu için gülemiyorum ben
9. bölümde antipatik gelmişti ama son bölümde bütün bölümü o sırtladı resmen.Gönül'ü ben de çok seviyorum, konuşması, söylemleri, hal hareketleri harika.
Bu yorumu yapan arkadaşa acilen ulaşmak istiyorum. Çok iyi kanka oluruz onunla.Geçen hafta Gönül çok sinir bozucu demiyor muydunBenim izlerken en zevk aldığım karakter GönülGeçenlerde görüp güldüğüm bir yorumu paylaşayım, karakteri çok iyi özetlemiş
Yani sonuçta gerçek bir kişi değil de dizi karakteri olduğu için sinir olmuyorum, tersine eğleniyorum böyle karakterleri izlerken.Mesela Yasak Elma'da Şahika, Kadın'da da Şirin favori karakterlerim.
Bende öyle hissediyorumHarika bir bölümdü. Dizinin en sevdiğim yanı her bölümde tek boş anının bile olmaması. Önceden araya şarkılar serpiştirirlerdi ama son zamanlarda sanki 2 saat civarı bir yabancı dizi izliyormuş gibi hissediyorum.
Aynısını yazacaktım, gerçekten boş sahne yoktu hiç. Senaristlerin kalemine sağlık.Harika bir bölümdü. Dizinin en sevdiğim yanı her bölümde tek boş anının bile olmaması. Önceden araya şarkılar serpiştirirlerdi ama son zamanlarda sanki 2 saat civarı bir yabancı dizi izliyormuş gibi hissediyorum.
Hissettilerim doğru çıkmış.Bahar'da çok büyük gelişmeler görüyorum, Asya ile çok iyi arkadaş olacaklar, hissediyorum.
Derya ikide bir aynı şeyleri söylüyor. “Hepinizin derdine ilk ben koşuyorum, çok çabalıyorum, ben de insanım vs.” Eğer yaptığın iyiliği başlarına kakacaksan hiç yapma daha iyi.Aynısunu yazacaktım, gerçekten boş sahne yoktu hiç. Senaristlerin kalemine sağlık.
------
Hissettklerim doğru çıkmış.Bahar gelişme gösteriyorken Derya ise tam tersi yönünde ilerliyor. Bu kadın neden bu kadar iki yüzlü ya...
Bir ara kadının Turgay'a ilgisi vardı, yüz vermeyince umudunu kesmiş anlaşılan.Derya ikide bir aynı şeyleri söylüyor. “Hepinizin derdine ilk ben koşuyorum, çok çabalıyorum, ben de insanım vs.” Eğer yaptığın iyiliği başlarına kakacaksan hiç yapma daha iyi.
O Turgay da sinir bozucu bir tip. Bu kadar soğukkanlı olması garipBir ara kadının Turgay'a ilgisi vardı, yüz vermeyince umudunu kesmiş anlaşılan.
Asya ile yakışıyorlar bence.O Turgay da sinir bozucu bir tip. Bu kadar soğukkanlı olması garip
Yakışıyorlar da son bölüme kadar Asya’ya partner olmaktan başka bir vasfı yoktu. Hikayesi ortaya çıkınca biraz ilgi çekiciliği arttı. Her şeye yetişmeye çalışıyor, öyle tiplere sinir olurum.Asya ile yakışıyorlar bence.Hem karısını ve çocuğunu kaybetmiş adam.
Bu arada dizi yayınlanmadan önce Volkan karakteri için Kaan Urgancıoğlu ile görüşülüyordu. Şuan farkettim de bu role cuk otururmuş, kabul etmemiş herhalde.Yakışıyorlar da son bölüme kadar Asya’ya partner olmaktan başka bir vasfı yoktu. Hikayesi ortaya çıkınca biraz ilgi çekiciliği arttı. Her şeye yetişmeye çalışıyor, öyle tiplere sinir olurum.
Doğru mu bu?
Ben yalan diye biliyorum.Doğru mu bu?@Emre Ozansoy
Daha genç biri gelseymiş keşke, sevmiyorum ben o adamı. Yasak Elma'da yer alıyordu birde benim bildiğim. Balon haberdir.@phoebebuffay
Neyse ki...Ben yalan diye biliyorum.
Doğru mu bu?@Emre Ozansoy
Daha genç biri gelseymiş keşke, sevmiyorum ben o adamı. Yasak Elma'da yer alıyordu birde benim bildiğim, balon haberdir.@phoebebuffay
Neyse ki...
Bahar için gelecekse daha genç biri gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?