Emre Ozansoy
Moderatör
O son kesin bölüm finali olacak, ben de küplere bineceğim.
Yasak Elma gibi rüyadır belki.O son kesin bölüm finali olacak, ben de küplere bineceğim.
Eğer o son bölüm sonu olmazsa bu yoruma katılıyorum
İnşallah öyle olur, 3 ay bunu çekecek halim yok.Yasak Elma gibi rüyadır belki.
Valla ya
Yeni sezonda Volkan ile Derin tanışması işlenmeyecekse daha iyiEğer o son bölüm sonu olmazsa bu yoruma katılıyorum
------
İnşallah öyle olur, 3 ay bunu çekecek halim yok.
Neresi iyi be, 3 ay boyunca ne idüğü belirsiz olan bir kazanın sonucunu mu bekleyeceğizYeni sezonda Volkan ile Derin tanışması işlenmeyecekse daha iyi
Bir şeyler öğreniriz belki ya.Neresi iyi be, 3 ay boyunca ne idüğü belirsiz olan bir kazanın sonucunu mu bekleyeceğizO olaylar olursa da büyük konuşuyorum ama diziyi bırakırım valla
Hay ben bu Medyapımı'nı da Fatih Aksoy'unu da.Bir şeyler öğreniriz belki ya.Bu arada Yasak Elma'nın da sonu belirsizdi Sadakatsiz'in de öyle olacak.Medyapım dizileri işte.
Eğer o son bölüm sonu olmazsa bu yoruma katılıyorum
Valla ya
İnşallah böyle bitmez çünkü biliyoruz ki başrollere füze çarpsa dahi ölmezler.
Medyapım'dan korkuyorum ama bu kadar ileri gideceklerini ben de düşünmüyorum.İnşallah böyle bitmez çünkü biliyoruz ki başrollere füze çarpsa dahi ölmezler.
Gerçi Kadın'ın yeni sezonunda hem Caner Cindoruk hemde Bennu Yıldırımlar'ın şokunu atlatamamıştım ama bu sefer aynı sürprizi yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ne Asya'sız, ne de Derin'siz yürümez bu iş.
Ya aslında bir şey olmayacağını herkes biliyor, ama öncesinde ne oldu da öyle şeyler oldu ve sonrasında neler olacak insan merak ediyor.İnşallah böyle bitmez çünkü biliyoruz ki başrollere füze çarpsa dahi ölmezler.
Gerçi Kadın'ın yeni sezonunda hem Caner Cindoruk hemde Bennu Yıldırımlar'ın şokunu atlatamamıştım ama bu sefer aynı sürprizi yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ne Asya'sız, ne de Derin'siz yürümez bu iş.
Özbeöz oğlu onu denize atmıştı değil mi? Şahika'nın emriyle.Ya aslında bir şey olmayacağını herkes biliyor, ama öncesinde ne oldu da öyle şeyler oldu ve sonrasında neler olacak insan merak ediyor.Asya'ya zaten bir şey olmaz, belki Yasak Elma'nın sezon finalinde Ender'e bir şeyler olmuştu, onun gibi olabilir.
Asla ölmezlerİnşallah böyle bitmez çünkü biliyoruz ki başrollere füze çarpsa dahi ölmezler.
Evet, onun gazıyla kafasına sert bir şeyle vurup denize attı. Sonra da Ender bir süre felç kaldı.Özbeöz oğlu onu denize atmıştı değil mi? Şahika'nın emriyle.
Yasak Elma o zamanlar Yasak Elma'ydı işte. Pandemiden sonra çok bozdular, hele ki son sezonda.. @phoebebuffayEvet, onun gazıyla kafasına sert bir şeyle vurup denize attı. Sonra da Ender bir süre felç kaldı.
Aynen, ama düzeltmeleri hala kendi ellerinde. Umarım yeni sezona iyi çalışırlar.Yasak Elma o zamanlar Yasak Elma'ydı işte. Pandemiden sonra çok bozdular, hele ki son sezonda.. @phoebebuffay
Bu saatten sonra zor, Şahika'sız ilerlemek çok fazla riskli. Final yapmaları lazımdı kesinlikle.Aynen, ama düzeltmeleri hala kendi ellerinde. Umarım yeni sezona iyi çalışırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?