Görsele bakan dilek tutmayı ihmal etmesin.Arasındaymış gibi.Queen Asya'lara bak hele.41 kere maşallah.
Görsele bakan dilek tutmayı ihmal etmesin.Arasındaymış gibi.Queen Asya'lara bak hele.41 kere maşallah.
Ya bu geçmişe gitme sevdası neden.
Umarım bu sadece bölüm ile kalır, yeni sezonda bunu işlemezler.Ya bu geçmişe gitme sevdası neden.
Keşke bunu önceden yapsaydınız ve umarım yeni sezon da da bunları görmeyiz inşallah
Ellerinde bir şey kalmadı, korktuğumuz galiba başımıza gelecek.Umarım bu sadece bölüm ile kalır, yeni sezonda bunu işlemezler.
Orada konuşmamız uygun olmayabilir belki o yüzden buradan devam edelim.Entrika.Şantaj .Derin gerçekten hamile mi?
Sıradan klişe olan olaylardan biri dizilerde hamilelik yalanı.Asya'nın kocasını elde etmek için Derin yalan söylüyor.Ve gene tehdit şantaj bol.Eskiden beri dizilerde hep böyle zaten.Değişik bişey yok yani.Orada konuşmamız uygun olmayabilir belki o yüzden buradan devam edelim.
Normalde hamileydi ama bebeğini düşürdü. Yalnız bunu sakladı ve Derya'yı da söylememesi için tehdit etti.
Asıl meseleye ortim parmağını ne de güzel basmış. @Alos @EmreCan @Emre Ozansoy @slhttnmtlİlk fragmandan anlamıştım zaten ama bana bu durum kötü gelmedi nedense, eğer güzel işlenirse izlenilir. Ama bunun için sezon finalinden bir bölüm önce ara vermeye gerek var mıydı, tabii ki hayır.
Tekrar bölümünden para kazanmak yada sıfır maliyetle reytınde birinci olmak.Tekrarları bile çok izleniliyor. @12.Adam .İlk fragmandan anlamıştım zaten ama bana bu durum kötü gelmedi nedense, eğer güzel işlenirse izlenilir. Ama bunun için sezon finalinden bir bölüm önce ara vermeye gerek var mıydı, tabii ki hayır.
Yeni bölüm varken, neden hem de yayın saatinde geçmiş bölüm yayınlansın tekrar bölümü bir sonraki gün yayınlanıyor.Tekrar bölümünden para kazanmak yada sıfır maliyetle reytınde birinci olmak.Tekrarları bile çok izleniliyor. @12.Adam .
Dedimya tekrarlardan para kazanmak.Dertleri izlenmek para kazanmak işte.N kadar çook tekrar o kadar paraYeni bölüm varken, neden hem de yayın saatinde geçmiş bölüm yayınlansın tekrar bölümü bir sonraki gün yayınlanıyor.
fragmanın yorumları harika ya
Cavidan'ın hayat hikayesini izlemek çok güzel olur.fragmanın yorumları harika yaEkli dosyayı görüntüle 102913
@Alos @Emre Ozansoy @slhttnmtl @12.Adam @Angelica @kerem @phoebebuffay
fragmanın yorumları harika yaEkli dosyayı görüntüle 102913
@Alos @Emre Ozansoy @slhttnmtl @12.Adam @Angelica @kerem @phoebebuffay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?