Rica ederim.Aha sağol tam ihtiyacımız olan şey
Olsun biz işimizi sağlama alalım
Rica ederim.Aha sağol tam ihtiyacımız olan şey
Olsun biz işimizi sağlama alalım
Aras mı şerefsiz? Saçmalama.Şerefsizden kastım Aras.
Karısını dinlemeyip katili olduğu kayınvalidesinin üvey kardeşinin kızına kaçan da benim ya.Aras mı şerefsiz? Saçmalama.
Çörek otu yakıp bu şarkıyı söyleriz
Çörekotunu yakacak mı?
------
@Emre Ozansoy
------
Çörek otu yakıp bu şarkıyı söylerizkurşun döktürmek istemezsen çörek otu niye ben de bilmiyorum
Asya, şu evden her çıktığında arkasında ağlayan bir Gönül ve Derin birakıyor. @kerem @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Asya, şu evden her çıktığında arkasında ağlayan bir Gönül ve Derin birakıyor. @kerem @slhttnmtl @Alos @EmreCan
Diziden şu ara çok sıkıldım, son bölümünün tamamını bitiremedim bile. 2. sezonda nasıl devam edecek merak ediyorum açıkçası.
Niye ki, seni de mutlu etmek amma zor.Diziden şu ara çok sıkıldım, son bölümünün tamamını bitiremedim bile.
Eski havasından uzak olsa da son zamanların en iyi bölümlerinden biri geliyor, 10+ gelebilir her an.
Eski havasından uzak olsa da son zamanların en iyi bölümlerinden biri geliyor, 10+ gelebilir her an.
Okey, ciddi bir Asya eksikliği var da kötü diyemem şu anlık.
Queen'lerin şahı, Tekirdağ'ın dedikodu başkanı, hoşgeldin...
Cavidan, yap Fener'e pansuman.
Fener'e gider başka şeyler anlatır...Cavidan, yap Fener'e pansuman.
Mesela Gs'yi anlatır Gs'a da Bjk'yi anlatır,sonra üçümüz birden kavga ederiz.Fener'e gider başka şeyler anlatır...
Gerçek queen'i geçen hafta çok az gördük, umarım Derin'in planını tüm Tekirdağ'a ifşa eder.Queen'lerin şahı, Tekirdağ'ın dedikodu başkanı, hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?