İRONİ YAPIYORDUM, SEN HANGİ ARA NEFRET ETTİN BU DİZİDEN KAFAYI YİYECEĞİM VE NEDEN HALA İZLİYORSUN.Şükür, anladın bunu.
İRONİ YAPIYORDUM, SEN HANGİ ARA NEFRET ETTİN BU DİZİDEN KAFAYI YİYECEĞİM VE NEDEN HALA İZLİYORSUN.Şükür, anladın bunu.
Ahmet Karadağ'ı başımıza çıkarana kadar keyifle izliyordum, ama nefret ettim.İRONİ YAPIYORDUM, SEN HANGİ ARA NEFRET ETTİN BU DİZİDEN KAFAYI YİYECEĞİM VE NEDEN HALA İZLİYORSUN.
Benimki ironi canım, ben Akrep'e iğrenç der miyim.Noluyor be size @Emre Ozansoy
Sen hiç konuşma içine birileri kaçmışBir şeyler dönüyor ama anlamadım.
YUHHH!Ahmet Karadağ'ı başımıza çıkarana kadar keyifle izliyordum, ama nefret ettim.
Hadi inşallah.
Şimdi de sadece Yusuf Çim ve Demet Akbağ için devam ediyorum.YUHHH!
Evrim nerede. 😡Şimdi de sadece Demet Akbağ için devam ediyorum.
Leş kargaları ile uğraşıyor o şu an.Evrim nerede. 😡
İRONİ YAPIYORDUM, SEN HANGİ ARA NEFRET ETTİN BU DİZİDEN KAFAYI YİYECEĞİM VE NEDEN HALA İZLİYORSUN.
Allah seni sjdhshshshsjsjBenimki ironi canım, ben Akrep'e iğrenç der miyim.
Kurşun da dökelim bununla olmaz tek
Olur olur.Kurşun da dökelim bununla olmaz tek
Sen de onlardan biri olma lütfen, yakında SÇK fanı olacaksın diye korkuyorum.Leş kargaları ile uğraşıyor o şu an.
Nasıl anlamadın be.
Allah seni sjdhshshshsjsj
Kurşun da dökelim bununla olmaz tek
HanKer canım shipim.Sen de onlardan biri olma lütfen, yakında SÇK fanı olacaksın diye korkuyorum.
Ne bileyim baya ciddi konuşunca ben diziyi sevmiyorsun ama kararteri seviyorsun sandımSen de onlardan biri olma lütfen, yakında SÇK fanı olacaksın diye korkuyorum.
------
Nasıl anlamadın be.
EdSer demedim, HanKer dedim.İroni bu, anladım.
Yok yok ben nolursa olsun diziyi çok seviyorum, merak etme.Ne bileyim baya ciddi konuşunca ben diziyi sevmiyorsun ama kararteri seviyorsun sandım
HANDE - DEMET AKBAĞEdSer demedim, HanKer dedim.
Tamam tamam, yeterli bu kadar. Hepsi koca bir şaka.HANDE - DEMET AKBAĞ
KEREM- EVRİM ALASYA