Sabah Kalkarken Zorlanıyor musunuz?

Normal uykumu aldıysam büyük sorun olmuyor. 2-3 saatlik uykunun ardından uyanmak cehennem ama. :D

Sabah erken kalkmak ve bir yerlere hazırlanmak ve ya ders çalışmak ve ya işlerimi hall etmek en büyük zevkim. Erken kalkınca sanki herşeyi daha rahat yoluna koyabiliyorum, hayatı doya doya yaşıyorum gibi geliyor. Zaten ölünce uyuyucaz. :A

Saat 7'den sonra uyumanın da insan vücuduna hiçbir yararı yok. Tembellikten başka bir şey değil. :D

Bir başka konuda da bir işin yokken bile her gün düzenli bir şekilde erkenden kalktığını yazmıştın. Nasıl başardın? :A
Öncelikle zorunlu kalkmak her zaman zordur. Her gün 8'de otomatik kalksan bile alarm 7.30'da çalışıyorsa o sıkıntılı bir durumdur az da olsa. :A

Uyumayı bir rutin haline getirip hiç şaşmamak lazım. Sürekli aynı saatte yatıp kalkınca vücut alışıyor. Mesela artık Oscar törenlerini bile canlı izlemiyorum. Çünkü 1 gün bile olsa uyku düzenini tuhaf bir şekle sokmak uzun süreli etkilere yol açabiliyor. :A

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Sabah erken kalkmak ve bir yerlere hazırlanmak ve ya ders çalışmak ve ya işlerimi hall etmek en büyük zevkim. Erken kalkınca sanki herşeyi daha rahat yoluna koyabiliyorum, hayatı doya doya yaşıyorum gibi geliyor. Zaten ölünce uyuyucaz. :A

Saat 7'den sonra uyumanın da insan vücuduna hiçbir yararı yok. Tembellikten başka bir şey değil. :D
Benim gibi 4 te 5'te yatan biri için 7'de kalkmam imkansız :A