Sorulabilecek en saçma ve gereksiz soruyu sormuşsun ama.
Konu içeriğinde zaten yazmıştımSorulabilecek en saçma ve gereksiz soruyu sormuşsun ama.
Biliyorsan niye sordun ki? Daha doğrusu böyle yaparak eline neyin geçeceğini düşündün?Konu içeriğinde zaten yazmıştım
Benim anketlerim her dönemde ilgi görmüştürBiliyorsan niye sordun ki? Daha doğrusu böyle yaparak eline neyin geçeceğini düşündün?
Herkesi zorladığın için "ilgi görmüş"tür belki.Benim anketlerim her dönemde ilgi görmüştür
Valla kimseyi zorlamadım aç ve incele önceki anketleriHerkesi zorladığın için "ilgi görmüş"tür belki.
Ama sorulabilecek başka sorular varken böyle bir şeyi sorman garip oldu.Valla kimseyi zorlamadım aç ve incele önceki anketleri
bana deme onu hala öyle sanan bazı sivri akıllılar var bende gönderme yapayım dedim
He bende bir an sen diyorsun sandımbana deme onu hala öyle sanan bazı sivri akıllılar var bende gönderme yapayım dedim
ayy sende hiç birşey anlamıyorsun beeHe bende bir an sen diyorsun sandım
Saftirik seni kafalıyorumayy sende hiç birşey anlamıyorsun bee
Ayy senin hislerine güven olmazBence bu konuda bir gönderme var öyle hissediyorum.
Dimi@denizz19 başkası soramazdı zaten bunu
Bana gönderme var farketmedim sanma ama güzel vurdunForuma gelip bu konuyu açarım
İtiraf etti Çiko dün daha altına işemiş üstüne ütlük herkese işediğin göstermiş. @denizz19ayyy hadi ordan beee
güzel kızlar öyle şeyler yapmaz hangi dünyada yaşıyorsun sen nasıl bilmezsin