Sıla'nın Beklenen Şarkısı Klipleniyor!

Gezdim seni sokak sokak.....
Silanin son albumunu tekrar tekrar dinledikten sonra, degeri, inceligi, zarafeti anlaşiyor
Sapi mercan kanli hancher anadan uryan yatirir mermer....

Çok iyi bir parça. Klibinin çekilecek olması sevindirici. Bekliyoruz.

Engerekte fena dinlenmedi yine de 12-13 milyon aralığındaydı en son ki rahat 15 milyon izlenir istenen kitleye gitti o göndermeli bir şarkıydı
Yan Benimle en az 45 milyon
a
birisini daha taniyorum bu sarkiyi cok guzel seslendiriyor. sesi hala kulaklarimda

Engerekte fena dinlenmedi yine de 12-13 milyon aralığındaydı en son ki rahat 15 milyon izlenir istenen kitleye gitti o göndermeli bir şarkıydı
Yan Benimle en az 45 milyon
a
Radyo dinlemeyi çok severim her açtığımda en az bir defa Engerek'e denk geliyorum Youtube'yi bilmem ama radyolarda en hit parça Engerek. Bazen benim de dilime dolanıyor.

Klipleniyor!
türkçeni kovalasınlar
"Kovalamak" lafını abim de çok kullanır, abi sen misin? Beni mi trolledin 4 senedir acaba.

Çok tatlı bir hanım.

bu cümlenin orjinali aslında seni atlar kovalasındı
ama her duruma uymuyor o cümle o açıdan kovalasınları mecburen ayrı kullanmak zorunda kalıyorum

bu cümlenin orjinali aslında seni atlar kovalasındı
ama her duruma uymuyor o cümle o açıdan kovalasınları mecburen ayrı kullanmak zorunda kalıyorum
Bazen diyor da şu foruma üye olup seni trolleyeceğim diye, bir an şüpheye düştüm.

birisini daha taniyorum bu sarkiyi cok guzel seslendiriyor. sesi hala kulaklarimda
Güzel sestir o da

Aynen YouTube başarısından ziyade radyolar önemli

Radyo önemli tabii yakında sizlerle radyo reytinglerini de paylaşacağım.

İyi bir şey dedim 40 yerde demişsin. 😱 Benim bu son haftam, o yüzden zirvede tamamlamak istiyorum.
yani engel olursam bağışla. ben yazdım bir kere baya ama eğer yazma dersen Yildizlar ve Sarkilarda sessiz seyirci olurum

@denizz19