Heyecan illa ki olacak çünkü beklenti yüksek dinleyiciden.Aaa yeter be.Bir @Bully bir sen. İçip içip bana saldırıyorsunuz sizde.
Bekliyoruz bakalım. Bugün magazinde izledim Sılayı. Albümü için çok heyecanlıymış.![]()
Heyecan illa ki olacak çünkü beklenti yüksek dinleyiciden.Aaa yeter be.Bir @Bully bir sen. İçip içip bana saldırıyorsunuz sizde.
Bekliyoruz bakalım. Bugün magazinde izledim Sılayı. Albümü için çok heyecanlıymış.![]()
Ayy sen ne anlarsın imajdan başımıza imaj maker kesildi.Çok da tatlı duruyor benim canım belli ki albüm şıkıdım bir albüm olacak
![]()
Biz de sana bayılıyoruz
Kafiyeli şarkılar ne yaAnlamlı şarkılar olsa anlarım
Bence albüm şarkılarını gördüğüm kadarıyla hareketli isimlerine çok benziyorlar
AFİTAP - ENGEREK - YAN BENİMLE - KURŞUN - BIRAK - MÜSTO - MÜNFERİT - CAN DOSTUM gibi![]()
Laa çoğu şarkısı kafiyeli kafan mı güzelKafiyeli şarkı bekliyorum artık Sıladan
Hem kafiyeli Hem anlamlı şarkı yapsın canımı yesin
![]()
Laa çoğu şarkısı kafiyeli kafan mı güzel![]()
Bu vaziyetler hayra alamet dilde durdum düşündüm yine niye beni buldu eziyetler aklımı nerde düşürdüm. Bu kafiyesiz mi?![]()
ay yeme beni be kafiyeli şarkı sayısı 3 geçmez
![]()
Album imajı resmen o klipten gibiMerakla bekliyoruz albümü. Artık bu kapaktan sonra da cıvıl cıvıl bir hareketli çıkış şarkısı yakışır. Alain Delon ayarı bir şey süper olur.![]()
10 şarkı demedim 10 civarı şarkı dedimAlbum imajı resmen o klipten gibi"...dan sonra" gibi hard bi şarkıyla gelsin
Bu arada 10 şarkı demişsin ama 13 şarkı diyenler de var @denizz19
13 civari de10 şarkı demedim 10 civarı şarkı dedim![]()
Dur bi durBu vaziyetler hayra alamet dilde durdum düşündüm yine niye beni buldu eziyetler aklımı nerde düşürdüm. Bu kafiyesiz mi?
Hadi öp yanağımdan barışalım mı Öpme beni öpme, hem hata senin hem kırışalım mı germe beni germe kafiyesiz mi?
İnşallah unuttursun unutursun sen de kendimi avuturum uyuturum ben de Zaman'la unuturum bende
Daha ister misin![]()
Laa çoğu şarkısı kafiyeli kafan mı güzel![]()
Sıla'nın şarkıları hep kafiyeli zatenDur bi dursöylemek aklıma yeni geldi ben şey dicektim nakarattan önceki yerlerde kafiyeli olcak
Ayrıca dikkat edersen bu 3üde nakarat
![]()
![]()
Emin misin ?Sıla'nın şarkıları hep kafiyeli zatenAç dinle.
İnşallah - Dön Demeyi Unuttum - Zor SevdiğimdenEmin misin ?![]()
![]()
nakarattan öncesi kafiyeli olan 3 şarkı say bana
1-Alain delon heralde , ya diğer 2si
![]()
1+3=4İnşallah - Dön Demeyi Unuttum - Zor Sevdiğimden![]()
Laa 3 tane söyle dedin ya 3 tane yazdım daha bir sürü söylerim1+3=4Ama işte bana yetmiyor daha fazla kafiyeli şarkı istiyorum Sıladan
![]()
Tamam lan 36 tane yazLaa 3 tane söyle dedin ya 3 tane yazdım daha bir sürü söylerim![]()