Because Tarkan özeniyor bana.Tarkan'ın şuan ki modu @Reytinger 'in paylaştığı söz gibi. Uzun zamandır yoktum herkes demiş öldü şimdi yazsınlar Kral geri döndü.
Sıla'nın dobralığını severdik bu yorum olmamış.![]()
Because Tarkan özeniyor bana.Tarkan'ın şuan ki modu @Reytinger 'in paylaştığı söz gibi. Uzun zamandır yoktum herkes demiş öldü şimdi yazsınlar Kral geri döndü.
Sıla'nın dobralığını severdik bu yorum olmamış.![]()
Direkt sanatçı yazaydın. Sanatçı ve besteci mantıklı olmamış. :Neyse konuyu anladın zaten.Sıla bir sanatçıdır![]()
Sıla her şeydirDirekt sanatçı yazaydın. Sanatçı ve besteci mantıklı olmamış. :Neyse konuyu anladın zaten.![]()
Sıla o röportajı Ne zaman vermiş ama o da önemliSila gecce .com roportajinda en cok begendigin sarkici kim sorusuna Tarkan demisti.Ne vokalistini yaptigi Kenan ne de baska birinin ismini vermemisti.Sila artik tarzim deyil demis .Tarkan son albumunde gayet kaliteli sarkilar yapmis .Sila sadece Yollayi dinlemis sanirim bu karara gelmis
sunu biliyorum ki Turkiyede herkes Tarkani kiskaniyor ) bu bir gercek
Sıla niye kıskansın ya Tarkan'ı ayrıca buna sebep olacak bir durumda yokSila gecce .com roportajinda en cok begendigin sarkici kim sorusuna Tarkan demisti.Ne vokalistini yaptigi Kenan ne de baska birinin ismini vermemisti.Sila artik tarzim deyil demis .Tarkan son albumunde gayet kaliteli sarkilar yapmis .Sila sadece Yollayi dinlemis sanirim bu karara gelmis
sunu biliyorum ki Turkiyede herkes Tarkani kiskaniyor ) bu bir gercek
Sılanın Tarkan'ı kıskanmasına bir sebep yok müzik kariyeri zaten oldukça iyiSıla o röportajı Ne zaman vermiş ama o da önemliAyrıca Sıla Tarkan'ı neden kıskansın ki eğer aynı dönemin sanatçıları olsa aradaki rekabetten dolayı anlarım ama Sıla'nın müzik tarzı apayrı Tarkan'dan
![]()
Gıybet çekemiyolla biziSılanın Tarkan'ı kıskanmasına bir sebep yok müzik kariyeri zaten oldukça iyi![]()
konu sadece ayni donem vs degil Tarkan bu ulkede nerdeyse tum rekorlara imza atti ister sevin ister sevmeyin bu bir gercek.TSM albumu cikartiyor cok satilinca digerleri bizde cikarttik niye satilmadi dediler isim vermiyorum simdiye kadar anlamadilar ki Tarkanin en kotu albumu bile cok satilacak Tarkan modasi gecmeyen tek sey)Sıla o röportajı Ne zaman vermiş ama o da önemliAyrıca Sıla Tarkan'ı neden kıskansın ki eğer aynı dönemin sanatçıları olsa aradaki rekabetten dolayı anlarım ama Sıla'nın müzik tarzı apayrı Tarkan'dan
![]()
Ben de diyorum ki ortada Sıla cephesinde bir kıskanma söz konusu değil. Mehmet sorduğu İçin Sıla da cevap vermiş yani eleştiri yapmamış ki sadece soundunu kendime yakın bulmuyorum demiş hepsi bukonu sadece ayni donem vs degil Tarkan bu ulkede nerdeyse tum rekorlara imza atti ister sevin ister sevmeyin bu bir gercek.TSM albumu cikartiyor cok satilinca digerleri bizde cikarttik niye satilmadi dediler isim vermiyorum simdiye kadar anlamadilar ki Tarkanin en kotu albumu bile cok satilacak Tarkan modasi gecmeyen tek sey)
Silayi bende severim ama bugune kadar sadece digerleri Tarkanin ismini cekti,ovdu sonra laf atti.Tarkani sevme nedenimde kimseye karismiyor sadece isine bakiyor
Hande Tarkan icin Turkiyenin 3 en buyuk starlarindan biri dedi,sonra mikrofonuyla resim atmisti ee Tarkanin mikrofonu nede olsa simdi sorsan Tarkani kucumseyecek
Tarkanin dogum gununu World Awards gibi sayfa tebrik etti Handeyi Kral pop etti hemen rt etti ve bos anketleri rt etmeye devam ediyor.Sadece o da degil Musti Tesir altinda Firuzeyi gecti diye nerdeyse hava atacakti.Tarkan basarilarini paylassa kiskancliktan kudururlar herhalde .neyse konu bu degil sadece Tarkanin digerlerinde farkli oldugunu yazdim .