Sıla'dan Tarkan Yorumu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Türk pop müziğin başarılı bestecisi ve sanatçısı Sıla geçtiğimiz akşam Mehmet'in Gezegeni programına konuk olmuş ve açıklamalarıyla da dikkatleri çekmişti.

Gezegen Mehmet'in sormuş olduğu Tarkan'ın yeni albümünü nasıl buldun sorularına ise Sıla'nın cevabı bakın nasıl oldu?

İşte o anlar...

Kaçak dövüşmüş...

Güya söylediği=Sound'unu yakın bulmuyorum, hepsini dinlemedim
İç sesi=Hande Yener doğru söylüyor, beklenti yüksek tutuldu ama beklediğimi bulamadım

Kaçak dövüşmüş...

Güya söylediği=Sound'unu yakın bulmuyorum, hepsini dinlemedim
İç sesi=Hande Yener doğru söylüyor, beklenti yüksek tutuldu ama beklediğimi bulamadım
Hayır kaçak dövüşmemiş bence doğru konuşmuş Tarkan'ın eski soundu daha iyiydi şimdilerde beğenmiyorum demiş açıkça :D

Tarkan listelere direk kafadan girince herkes ayrı konuşmaya başlamış :A :A
Sıla ne derse odur Tarkan'ı beğenmemişse haklıdır gerçekten de 3 şarkı dışında tırt bir albüm :F

Karma dan sonraki en iyi albümü olmuş :A :A :A
Yok artık :F

Hayır kaçak dövüşmemiş bence doğru konuşmuş Tarkan'ın eski soundu daha iyiydi şimdilerde beğenmiyorum demiş açıkça :D

Sıla ne derse odur Tarkan'ı beğenmemişse haklıdır gerçekten de 3 şarkı dışında tırt bir albüm :F

haha öyle tabi Metamorfoz ve adını kalbime yazdımdan kat kat iyi yabancı albümünü saymıyorum bile :A dudu albümündende kaliteli, ilk albümündende öyle :A sadece şıkıdım , ölürüm sana karmadan sonra gelir 14 şarkıda hiç boş yok çoğu slowunun 90lar tadı var zirve albümü gibi olmuş :A :A :A

Hepsini dinlemedim de demiş :X (ayy şimdi hepsini dinlememiş olabilir deme :F)

haha öyle tabi Metamorfoz ve adını kalbime yazdımdan kat kat iyi yabancı albümünü saymıyorum bile :A dudu albümündende kaliteli, ilk albümündende öyle :A sadece şıkıdım , ölürüm sana karmadan sonra gelir 14 şarkıda hiç boş yok çoğu slowunun 90lar tadı var zirve albümü gibi olmuş :A :A :A
Adımı Kalbine Yaz albümü çok daha iyiydi bu albümden. 3 şarkı dışında aşırı kötü hepsi :D

Hepsini dinlemedim de demiş :X (ayy şimdi hepsini dinlememiş olabilir deme :F)
Sen kendin cevap vermişsin :A

Tarkan'ın şuan ki modu @Reytinger 'in paylaştığı söz gibi. Uzun zamandır yoktum herkes demiş öldü şimdi yazsınlar Kral geri döndü.:A

Sıla'nın dobralığını severdik bu yorum olmamış.:A

Son düzenleme:
Mehmet ne yapmış kendine? :D
Çok kaliteli kadın Sıla edebi, saygısı, sesi, müziği herşeyiyle.
Bu arada bestecisi ve şarkıcısı anlarım da bestecisi ve sanatçısı ne demek Deniz? :D @denizz19

Tarkan'ın şuan ki modül @Reytinger 'in paylaştığı söz gibi. Uzun zamandır yoktum herkes demiş öldü şimdi yazsınlar Kral geri döndü.:A

Sıla'nın dobralığını severdik bu yorum olmamış.:A
Zaten dobra konuşmuş :A

Mehmet ne yapmış kendine? :D
Çok kaliteli kadın Sıla edebi, saygısı, sesi, müziği herşeyiyle.
Bu arada bestecisi ve şarkıcısı anlarım da bestecisi ve sanatçısı ne demek Deniz? :D @denizz19
Sıla bir sanatçıdır :A