Sıla'dan Konser Seyirci Rekoru!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Türk pop müziğin başarılı söz ve bestecisi Sıla'dan rekor üstüne rekor.

Heybeden Şarkılar konser klasmanıyla oldukça dikkat çeken Sıla'dan bir yeni rekor da İzmir'de verdiği konserden geldi. Konsere ilgi yoğun oldu ve 250 bin küsür kişi konser alanında yer aldı.

İşte o anlardan bir kare.

İzmir Halkının malum olaydan sonra sılaya sahip çıkmasıda biraz normal bence @denizz19
olması gerekende o zaten

Ne alaka kız İzmir zaten Sıla'ya hep destek çıkıyor. Malum olay Sıla'yı yıpratmadı aksine daha da güçlendirdi. Bakınız Yan Benimle
Zıt kutuplar sonucta şimdi detaya girmeyeyim sen alakasını anla beni detaya sokma ayoll

yan benimle güzel konusmadığımız şeyler var albümünden sonra ilk beğendiğim albümü oldu bu son albümü ortasındakı albüm ve şarkılarını beğenmemiştim

Yeni Ay albümü seni aşar.

Adalet mitinginde daha çok kişi vardı!!!!1!!!1!!

İzmir Valiliğinden resmi açıklama bekleyelim bence.

250 bin değildir o en fazla 250'dir. İkinci resimdekileri de fotoşopla çoğaltmışlardır.

İzmir'de bazı arkadaşlarımın gittiği hatta beni de çağırdıkları konser. Gitmeyi çok isterdim fakat Eylül'de tekrar İzmir'e gelecekmiş. Ona gitmeyi planlıyoruz.
Sırf konser için Eskişehir'den İzmir'e gideceğiz ve böyle de Sıla koliğim aynı zamanda.

İlk bakışta Erdoğan miting yapıyor sandım.

Hani halk konserlerine filan cıkmıcaktı? İzmirde çıkması @Çiğdem- in dediğine getiriyor