Sıla'dan Çok Konuşulacak 'Demokrasi Mitingi' Açıklaması!

Bir insanın kişisel görüşlerini paylaşmasından daha doğal birşey yok. Zamanında gezi parkında ölenler için beyan belirten omurgasızları da biliyoruz.

Kişisel görüş safsatalarını geçeceksiniz kardeşim. Ülken darbeden çıkmışsa kalkıp mitinge de gideceksin tepki de koyacaksın. Ne demek ben tınlamıyorum demek ya.

Bu ülkenin halkından, devletinden geçinen bir vatandaş başka bir vasfı yok. Şarkıcı olması kendini bir b*k sarmasını gerektirmiyor. Her şeyi geçtim ülkende o kadar şehit çıktı be insan olan utanır, utanır ki hemde ne utanır. Ama MEŞHUR ŞARKICIMIZ kalkıp muhalefete devam ediyor. Ulen Kılıçdaroğlu, Bahçeli bile bu günde asıl işleri olan muhalefeti bırakıp tek yumruk oldular, devletlerine sahip çıktılar...

ay susar mısın 2 dk rihanna feat tuvana türkay kılıklı dutch sonunda alvisle sevişiyor dikkatimi dağıtma.ss

Kusura bakma ama herkes seninle aynı görüşte olmak zorunda değil. Darbeye karşı olduğunu belirtmiş. Mitingi şov olarak görmüş, görebilir ne var bunda kendi fikridir. Başkalarının görüşlerine saygılı olmayı öğrenin artık. Darbeyi savunsa, fetöcüleri falan savunsa tamam tepki göstermek anlaşılabilir ama burada bir şey yok ki. Darbeyi savunmak için illa mitinge gidilecek diye bir kanun mu var?

Miting'e katılmak zorunda değil elbette darbeye karşı olduğunu da belirtmiş her şey ok ama miting'i şov olarak nitelendirmesi doğru olmamış orada başta bütün siyasi partiler olmak üzere cesur milletimiz bütünleşecek. Bu arada Kılıçdaroğlu kararını gözden geçirip katılmasına sevindim.

Ortada yanlis anlasilma falan yok hersey acik evet herkes istedigini söyleyebilir bunda özgürdür ama herkesin söyledigi dogru olacak diye bir sey yok yanlis konusmusta olabilir bunu niye kabul etmemeye calisan insanlar var anlamiyorum. Bütün büyük siyasi partilerin katilacagi bir mitingi sov olarak degerlendirmek cok yanlis bir sey bunun bir tik ilerisi darbeye destek olmaktir bunun savunulacak bir tarafi yok tepki almasida cok normal Sila'yi severim ama yanlis konusmus bu kadar basit yani seviyorum diye yanlisi savunacak degilim herkeste böyle davranirsa cok iyi olacak nedir bu savunma cabalari anlamiyorum

Kimse bizimle aynı görüşte olsun veya olmasın demiyor ama bu zor zamanda bütün partililer birlik mesajı verirken, üstelik bunu bir mitingde daha gör bir ses ile dosta düşmana göstermeye çalışırken Sıla hanım veya başka biri kalkıpta buna şov mov diyemez.

O şov olarak gördüğü mitingde Atatürk fotografı da olacak üstelik ondan büyük fotograf olmayacak. Düşünsene bi halk o kadar bütünleşmiş ki AKP, MHP, CHP bile A'sına B'sine bakmıyor. Tek fikir etrafında bir yerde buluşuyor. Ben ömrü hayatımda bu üçlünün aynı fikir etrafında birleştiğini görmedim. Sen gördün mü?

ülkede sıla gibi düşünen milyonlarca insan var
) andy-ar ın araştırmasını okudum hemen hemen tüm sorularda şu an tüm ülkenin birlik olduğu gibi gözüken çoğu şeyde çıkan sonuç %65 civarı
) ülkenin %35 i yani 28 milyonu bu duruma darbe gözüyle bakmıyor sıla da onlardan biri büyütecek bir şey yok ortada

Kişisel görüşü olabilir ancak görüşü diye bu tartışmaya kapalı mı? Elbette eleştirilebilir belli bir seviye içerisinde.

Talihsiz bir açıklama olmuş, ben bu mitingi şov olarak görmüyorum. Erdoğan da zaten açıklamasında belirtti; sadece Türk bayrağı ve Atatürk posteri getirilebilecek, parti bayrakları ve siyasi posterler olmayacak dedi. Buradan ne gibi bir siyasi şov malzemesi çıkacak ki? Son yıllarda ülkemizde ayrımcılık hat safaya ulaşmışken böyle bir mitingin olması bence toplumumuz açısından olumlu olacak, 3 farklı siyasi görüşten insanlar bir mitingde buluşacak bu bence Dünya'da da bir ilktir.

Ne diye bakiyorlar

Dediğim gibi ben mitingi destekliyorum, çok güzel bir olay inşallah gerçekten özlediğimiz güzel tabloyu görürüz yarın. Sıla'nın görüşüne de katılmıyorum ama bunu büyük olay yapıp bunun üzerinden linç etmeye kalkışmak gereksiz. Bence haber niteliği dahi taşımıyor yaptığı o yorum.

fikri yok ya da darbe olarak görmüyor ya da tayyip amca yapmış ya da sadece ordunun fikriymiş vb. diye bakıyor
İster darbe diye baksin ister terör diye baksin ama bunun Türkiye Cumhuriyeti ne yapilan hain bir saldiri oldugunu kabul etmeyen ve bunu Erdogan yapti gibi sacmaliklari söyleyenlerin darbeyi destekleyenlerden ne farki var bence hic yok ve onlarda darbeyi destekliyorlar ve ben o kisilerin 28 milyon oldugunu düsünmüyorum tüm partiler bu darbeye ya da darbe demeyelim ( kim ne olarak bakarsa baksin bu hain bir saldiridir ) bu hainlige karsi cikarken pu partilerin destekcilerinin sayisida 70 milyon vardir yani 8-9 milyon kisi ancak vardir darbe destekcisi hainler

la bir kere hdp yi kafadan at %12 gitti
) o fikrim yok diyenler seçinlerde oy kullanmayan kesimdir büyük ihtimal %10 daha gitti etti %22 . %35 a kalan da chp lilerdir zaten chp lilerin %37 katılmış mitinglere en az katılım
) zaten kılıçdaroğlu naparsa yapsın pek takan yok 6 oka veriliyor oy adamlar 10 yıldır %25 alıyor
))

Bak hdp dedin yine sinirlendim bu teröristler nasil o kadar oy aliyor ya ama bu son secimlerde bu derece yükselmelerinin sebebi melise girmelerini isteyen chp nin destegidir neyse yine sinirlendim bunu geciyorum
gercek hdpliler destekler onun disinda fe to cular destekler diger insanlar desteklemez hükümete laf atmak icin olumsuz konusanlar vardir ama onlarda darbe basarisiz oldugu icin rahat rahat konusuyorlar ama darbe gerceklesecek olsaydi böyle konusmazlardi yani darbeyi desteklemezler bende bir arastirma görmüstüm orada ki sonucta da %92 darbeyi desteklememis %8 desteklemis bence de bu civarda bir seydir senin dedigin %35 in cogu laf olsun diye konusanlar bence
sonuc olarak chp parti olarak darbenin karsisinda ve insanlarda öyledir niye takmasinlar kilicdaroglunu

bunların darbeden anladığı bir iki tane ağacın kesilmesidir

Yazım kaale alınmamış nedense pek, uzun yazınca millet okumaya mı üşeniyor nedir.

ağaç kesilmesi darbe değilmiymiş panpa o ağaç kesilmesine karşı çıkanların savunduğu değerleri savunanlar ordudan ihraç edilince noldu gördük milletin meclisi bombalandı
))
Onlar bişey savunmasa da olur be güzelim
onlar zaten oksijeni savundu neyin kafası ?

Yazım kaale alınmamış nedense pek, uzun yazınca millet okumaya mı üşeniyor nedir.
Ben okumaya üşenir gibi oldum