Sıla Rekor Ücreti Reddetti!

Yok Handeyi severim yanlış anlaşılmasın
Ama Sıla'dan daha iyi değil
Zevkler ve renkler
ben Sıla'nın hareketlisini seviyorum, sen Hande'nin arebesk halini
anlaşabilmemiz için ikisi de aynı tür aynı şarkıyı söylesinler

Zevkler ve renkler
ben Sıla'nın hareketlisini seviyorum, sen Hande'nin arebesk halini
anlaşabilmemiz için ikisi de aynı tür aynı şarkıyı söylesinler
Hande'nin hareketlileri de güzel ama Kırmızı - Aşkın Ateşi - Sopa gibi şarkılar

şarkıcıların ne işi var gece kulüplerinde öyle şeyler bana normal gelmiyor pavyon şarkıcıları gibi
sadece sıla değil türk popunun önemli hiçbir şarkıcısı gece kulüplerine çıkmamalı gece kulüpleri pavyonlar tilki kız gibi basit şarkıcılar için uygundur önemli şarkıcılarımızın yerleri konserlerdir

Aynen evlenecen mi
EŞCİNSEL oldugumu bile bile ben kadın olsam benımle evlenır mısın dıye soruyorsun PARDON ŞAKA MISIN ? dicem ama böyle de şaka olmaz ki zaten seviye yerlerde !! bak GAY1i yani GAY Büyük Harflerle yazmışım i harfini ise küçük ! neden acaba ?? hadi bir düşünün bakalım zeki akıllı insanlarsınız hepiniz düşünmeden bile bulabilirsiniz !!!!!!

Senden böyle yorumlar duymak

Kulağıma hoş gelmesi benim için yeterli. Müzikte başka kriterim yok. Birde yabancı müzik yok.
Zevksizin önde gidenisin.
Reverans, ne lan kulaklarına yazık.
Önerin varsa alalım dostum [emoji4]

Ceceliyi eleştirdiğin gibi eleştirmeen lazımdı artniyetle.sss
Herkes Mustafa Sandal mı
ceceli halt yemişte eleştirdik ayoll sıla burda kabul etmemişki hem ne işi var önemli şarkıcıların gece kulüplerinde

benim bildiğim @denizz19 gibi kendini ilk etapda göstermek isteyen genc delikanlılar oradan ilk adım olarak başlayabilir bukadar para vermezler ama 3-5 ne veriyorlarsa alıp gitsin albüm çıkardıktan sonra daha adım atmaz oralara