Haklısın biraz iç karartıcı gibi görünüyor ama albüm şarkıları olduğu için ister istemez peşpeşe paylaşmak durumunda kaldım.Sanatçı seçmemim zorluğu bu sanırım.![]()
Evet, zorlugu var
Haklısın biraz iç karartıcı gibi görünüyor ama albüm şarkıları olduğu için ister istemez peşpeşe paylaşmak durumunda kaldım.Sanatçı seçmemim zorluğu bu sanırım.![]()
Evet bu belki biraz daha iyi olabilirdi.Ama zaten dersten çıkar çıkmaz bu işle uğraşmaya başladım.Elimden geldiğince eksiksiz yapmaya çalıştım,olan da bu oldu.Neyse artık oldu da bitti maşallah diyelimEvet, zorlugu varbelki klipler ile ilgili iki üc satir birsey koysaydin araya daha farkli görünürdü
![]()
çok güzel omuşsanki bir dizi müziğini de seslendirmişti sıla
![]()
Önemli değil bekliyorum yorumunu.Deniz kusura bakma daha okuma fırsatı bulamadım. Okuyunca ayrıntılı değerlendirmede bulunacağım![]()
Gerçekçi yorumun için ben teşekkür ederim Hayrettin.Güzel bir inceleme olmuş.
Öncelikle objektif yazmışsın. Bu büyük bir artı benim için. Şarkılarına da yer vermen iyi olmuş. Uzun zamandır dinlemediğim şarkılarını da dinleme fırsatı buldum.
İtalyan mutfağı ve topuklu ayakkabılara karşı ilgisini bilmiyordum.
Bu ilgimi çekti ;
'sahneye çıkarken çok şık bir elbisenin altına spor ayakkabı giyebiliyorum'
Bu paylaştıklarım haricinde albümünde yer alıp da kliplenmeyen birçok şarkısı mevcut.Yani bunlar hiçbir şey.Ayrıca başlığa baktığın zaman soyadını görmen mümkün Melih.Bu kadar çok şarkısı olduğun bilmiyordum. Güzel olmuş @denizz19.
Bu arada soyadı ne Sıla'nın? Ve gerçek adı Sıla mı?
Bu paylaştıklarım haricinde albümünde yer alıp da kliplenmeyen birçok şarkısı mevcut.Yani bunlar hiçbir şey.Ayrıca başlığa baktığın zaman soyadını görmen mümkün Melih.![]()
O kadar konunun içinde aradım soyadını![]()
Başlığa bakmak aklıma gelmedi
![]()