Sıla’dan ‘Maxi Single’ Sürprizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Albüm beklenirken Sıla’dan sürpriz bir proje geliyor...

“Acı” ismindeki dört şarkılık albümde Ağrı, Sabır, Medet ve Sabır (Club Remix) şarkıları yer alacak. Sony Music’te kısa sürede dinlenmeye başlayacak şarkılar kısa sürede müzik piyasasında da satılmaya başlanacak.

Sıla’nın yeni 12-13 şarkılık albümünün ise Mayıs-Haziran aylarında gelmesi bekleniyor.

Artık özel hayatına özen gösterip dikkatli olup müziğe odaklansa iyi olacak

Reactions: Turkuazz
Nasıl olsa reklamını güzel yaptı. Ama davadan sonra çıkartacak yüzü olabilecek mi merak ediyorum.
Sıla'nın ne reklama ihtiyacı olacak Allah aşkına? Avrupa'da Tarkan'dan sonra en çok dinlenen sanatçı Sıla, albümleri rekorlar kıran Sıla, Harbiye'yi 8-9 kere üst üste dolduran Sıla. Her bileti günler öncesi tükenen Sıla. Reklama ihtiyacı yok.

Reactions: Angelica and Klaus
Gelsin artık özledik.

Bu arada bu single’daki şarkılar albümde yer alıyorsa (ki öyle tahmin ediyorum) doğru bir hamle olmuş bence.

Reactions: Angelica
Gelsin artık özledik.

Bu arada bu single’daki şarkılar albümde yer alıyorsa (ki öyle tahmin ediyorum) doğru bir hamle olmuş bence.
Albümde yok diye biliyorum, bu dörtlü ayrı albüm tarzı olacakmış. 12 şarkılık albüm farklı.

Reactions: dreamy
Albümde yok diye biliyorum, bu dörtlü ayrı albüm tarzı olacakmış. 12 şarkılık albüm farklı.
Kötü olmuş. O zaman albümden 3 ay önce single yayınlamanın ne maksadı var ki?

Bu arada Youtube’da Sony Music Türkiye şöyle bir şey paylaşmış. 27 Şubat’mış tarihi, konuya ekle istersen.

Son düzenleme:
Reactions: Yiğitt
Şiddet görmüş mü? Emin miyiz?

Valla morluklarını net şekilde gördük yüzünde kolunda bilal özcanın ulaştığı görüntülerde gözündeki morluk net şekilde belliydi niye dayak yedim diye yalan söylesin Sılanın buna ihtiyacı yok ki