Aslı sadece iyilikleri, güzellikleri hak ediyor ama kızın çektiği çile buradan Kars'a yol olur.Aslı hak etti ama onu.Kozalak bile vermedi Makbule'ye.
Aslı sadece iyilikleri, güzellikleri hak ediyor ama kızın çektiği çile buradan Kars'a yol olur.Aslı hak etti ama onu.Kozalak bile vermedi Makbule'ye.
Aslı sadece iyilikleri, güzellikleri hak ediyor ama kızın çektiği çile buradan Kars'a yol olur.Bir de Burhan'ın kendine sürekli abi veya enişte dedirtmeye çalışması da ayrı gıcık. En azından gelecek sezon gerçek abi gelecek de çakması bitecek.
6. sezonda neler olacağını az biraz biliyorum ve hatta finalin büyük kısmını da. Yani şaşırmadım.Volkan'a bile yapacak eniştelik eski Burhan yok artık karşısında.
6. sezonda neler olacağını az biraz biliyorum ve hatta finalin büyük kısmını da. Yani şaşırmadım.
Onun başına ne geldiğini falan da biliyorum.Aslı'ya gelen yeni partnerle çok yakıştırmıştım.Sonlara doğru hariç tabii.
Ne o Çiğdem hanım beğenemediniz mi
Dev gibiyim zenci basketçilere benziyorım demişti merak ediyorum açıkcası.@MasacRE-
Olmayan bir şeyin neyini anlayacağız bunun Survivor'la ne alakası varBir gün gitmeyi çok isterim ama etrafta uyuz Burhan'a rastlamak istemiyorum. O yüzden şimdilik kalsın.
Survivor izleyen birinin Yalan Dünya ve Jet Sosyete'nin kalitesini anlamasını bekleyemeyiz.
İşte Survivor izleye izleye kaliteyi hisseden bölgelerin zarar görmüş.Ne o Çiğdem hanım beğenemediniz mi
Boyum uzun işte başka da bir özelliğim yok, merak edilecek bir tarafım yok yani
Olmayan bir şeyin neyini anlayacağız bunun Survivor'la ne alakası var
Ben kaliteden anlarım merak etme sen. Survivor'un yeri ayrı, onu karıştırmaİşte Survivor izleye izleye kaliteyi hisseden bölgelerin zarar görmüş.
Aşkım sen millete niye cevap veriyorsun, sana başkalarıyla konuşma demiyor muyum?Ne o Çiğdem hanım beğenemediniz mi
Kendine güven biraz, hiç sevmem böyle kendini ezen insanları.Ne o Çiğdem hanım beğenemediniz mi
Ne ezeceğim kendimi, tipsizim falan demedim ortalama bir şeyim işte. Senin gibi çok yakışıklıyım çok kaslıyım deyip yalan mı söyleyelimKendine güven biraz, hiç sevmem böyle kendini ezen insanları.
Ne o Çiğdem hanım beğenemediniz mi
Aşkım sen millete niye cevap veriyorsun, sana başkalarıyla konuşma demiyor muyum?
Kendine güven biraz, hiç sevmem böyle kendini ezen insanları.
Aaa demek ki o kütük kabuklarının altında yumuşacık bir kalbi var siz görmüşsünüz ayoll
Buğra'nın bana olan sevgisi MS başlayana kadar sürecek haberi yokAaa demek ki o kütük kabuklarının altında yumuşacık bir kalbi var siz görmüşsünüz ayoll
Bazen seni boğasım geliyor.Ne ezeceğim kendimi, tipsizim falan demedim ortalama bir şeyim işte. Senin gibi çok yakışıklıyım çok kaslıyım deyip yalan mı söyleyelim
Buğra'nın bana olan sevgisi MS başlayana kadar sürecek haberi yokGitmiş en sevmediğim tiplerden birini seçip gelmiş yarışmaya
Buğra'nın bana olan sevgisi MS başlayana kadar sürecek haberi yokGitmiş en sevmediğim tiplerden birini seçip gelmiş yarışmaya
Buğra sana neden kütük diyoruz onu anlayacak yarışmadaGülben'e yapılan algı operasyonlarını düzeltmek için seçtim özellikle hepinize sevdireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?