Süslü Korkuluk'un Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu! | TV8

Offffff offff harika olacak Mahur:bhr:

Ben bu kıza Paramparça ve Aşk 101deki gibi roller yakıştırıyorum. Maraşlıda ve TRT'deki başrol olduğu iki dizide de yetersiz duruyordu.

Amma yine de Hafsanur olmadığı için sevindim. :A

Çağatay ile abi-kardeş gibi durmasalar iyidir. :A

kadro güzel konuda sıradışı gibi duruyor bakalım takviyeler şart

birsen daha belli olmadı yazmış oya doğana pek güvenilmez

Haber çıktığında Birsen Altuntaş "daha resmen belli olmadı" yazmıştı ama son haberine göre Alina Boz olduğu netleşmiş hadi hayırlı olsun. :A

Hafsanur Sancaktutan ve Alina Boz dışında başka isimler ile de görüşülmüş, ama bizim duyduğumuz isimler arasında en iyisi Alina'ydı. O yüzden olmasına sevindim. :bhr: Güzel ikili olurlar, Çağatay da zaten daha önce Alina ile partner olmak istiyormuş. :A

Dedikoducu Çocuk ocak sonunda sete çıkacaklar dedi dün, Camdaki Kız gibi mart yada nisan ayını bulur başlaması.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Nedense bu diziden pek umutlu değilim. Çağatay ve Alina yı pek yakıştıramadım ama yine de ön yargılı olmamak lazım , ilk bölüme bir bakınırım.

Asıl Kıvanç ın başrolü olduğu Kral dizisini merak ediyorum. Umarım partneri kendine yakışırı biri olur. Bu arada sanırım Demet Özdemirin de bir dizisi vardı ama hala bir haber yok umarım tez vakitte haberler gelmeye başlar. Ekranda görmeyi özlediğim oyuncular.

Bu dizinin ilk bölümüne ben bile bakacağım, Salı olmadığı sürece.