Aynen bu kesinlikle doğru. Nasıl beceriyorlarsa her seferinde diziyi baştan yaratmayı başarıyorlar. Her kanala öyle senarist lazım
Gerçekten senaristin kalemi çok iyi. 6.sezonu bile geliyor.Yasak Elma hariç
Aynen bu kesinlikle doğru. Nasıl beceriyorlarsa her seferinde diziyi baştan yaratmayı başarıyorlar. Her kanala öyle senarist lazım
Gerçekten senaristin kalemi çok iyi. 6.sezonu bile geliyor.Yasak Elma hariç
Daha başlamayan bir dizinin ileride sapıtmayacağı kanısına nasıl vardın ya. Her yerli dizi 150 dakika süre olduğu sürece 20'li bölümlerden sonra saçmalamaya mahkumdur.Haklısın da bu dizinin sapıtacağını düşünmüyorum ya ben
Senaryosu dijitale uygun şekilde düzenlenirse umarım dijitalde yayınlanır. Sevdiğim isimleri artık 150-180 dakika işlerde izlemek gerçekten eziyet oluyor.
Daha başlamayan bir dizinin ileride sapıtmayacağı kanısına nasıl vardın ya. Her yerli dizi 150 dakika süre olduğu sürece 20'li bölümlerden sonra saçmalamaya mahkumdur.
Yasak elmanın senaristleri dizi bitince açık arttırmaya çıkarAynen bu kesinlikle doğru. Nasıl beceriyorlarsa her seferinde diziyi baştan yaratmayı başarıyorlar. Her kanala öyle senarist lazım
Sadece Çağatay 400 bin alıyoduDizinin bütçesi mi yoksa Çağatay ve Alinanın ücreti mi.
Acun bence bu diziyi kaçırmasın, Cuma gününe koysun, ilk sezonu iş yapar.
Kadro güzel diye saçmalamayacağının garantisi yok. Alina Çağatay uyumlu ama ortada senaryo işleyişine dair hiçbir şey görmedik. Hikayesi/konusu güzel olup da senaryonun işlenemediği, sonradan saçmaladığı çok iş oldu bu zamana kadar.Çok güzel kadrosu oldu senaryo güzel olduğu için demiş olabilirmiyim Alina Çağatay uyumunu beğenen çok kişi var niye mahkum olsun yasak elma nasıl 6 sezonu aldı mesela kesin konuşma bence özgür
Kadro güzel diye saçmalamayacağının garantisi yok. Alina Çağatay uyumlu ama ortada senaryo işleyişine dair hiçbir şey görmedik. Hikayesi/konusu güzel olup da senaryonun işlenemediği, sonradan saçmaladığı çok iş oldu bu zamana kadar.
Mahkum 20. bölüme geldi mi ki? Gelmedi ne alaka yani. Yasak Elma da istisna.
Ben kesin konuşmadım ayrıca. Kesin konuşup daha dizi başlamadan bu dizi sapıtmaz diyerek kesin konuşan sensin, ben de sadece bunu neye dayanarak söyledim. Bir daha oku istersen anlarsın kimin kesin konuştuğunu.
Dedi görmeden kesin konuşmanın alasını yapan kişi.O zaman görmeden kesin konuşmucan özgür niye istisna oluyor yapma özgür ya
Dedi görmeden kesin konuşmanın alasını yapan kişi.
İnan araya girmeye meraklı değilim ama "bu dizinin sapıtacağını düşünmüyorum ya ben" yeterince kesin bir konuşma oluyor lütfen bir kere de hatanı kabul et.Ben kesin konuşmuyorum ki sen niye atladın özgürle konuşuyorum ben
İnan araya girmeye meraklı değilim ama "bu dizinin sapıtacağını düşünmüyorum ya ben" yeterince kesin bir konuşma oluyor lütfen bir kere de hatanı kabul et.
Yıllardır bir sürü dizi izledik elbet hepsi bir yerden sonra saçmaladı ama tabi sen her şeyi beğendiğin için sana saçma gelmiyor olabilir ama senaristler, dizi ekipleri kendileri bile bu sürelerle belli bir yerden sonra senaryoda savrulmalar oluyor diyor.O zaman görmeden kesin konuşmucan özgür niye istisna oluyor yapma özgür ya mahkumdur demek kesin konuşmak olmuyormu cnm
Yıllardır bir sürü dizi izledik elbet hepsi bir yerden sonra saçmaladı ama tabi sen her şeyi beğendiğin için sana saçma gelmiyor olabilir ama senaristler, dizi ekipleri kendileri bile bu sürelerle belli bir yerden sonra senaryoda savrulmalar oluyor diyor.
Neyse sen daha diziden tek bir sahne bile görmeden ileriyi görüp sapıtmayacağını gördün benim bir şey dememe gerek yok sana bol dizi izlemeler.
Ben de kesin konuşmadım. Bu dizi öyle olacak demedim. “Her yerli dizi belli bir süreden sonra saçmalamaya mahkumdur” diye bir cümle kurdum. Ama sen aksine kesin konuşup “Sapıtmayacak çünkü oyuncuları güzel, Alina Çağatay uyumu sevildi” diyorsun bak bakalım kim kesin.Ben kesin konuşmadım yahu kesin konuşan sensin Allah Allah yprum yaptığıma pişman ettirdiniz he
Ben de kesin konuşmadım. Bu dizi öyle olacak demedim. “Her yerli dizi belli bir süreden sonra saçmalamaya mahkumdur” diye bir cümle kurdum. Ama sen aksine kesin konuşup “Sapıtmayacak çünkü oyuncuları güzel, Alina Çağatay uyumu sevildi” diyorsun bak bakalım kim kesin.
Neyse yordun beni ben sadece neye dayanarak öyle düşünüyorsun dedim ister saçmalasın ister saçmalamasın sadece her şeyde bu kadar emin konuşmana, üstelik başlamamış bir dizi için öyle yorum yapmanın sebebini merak ettim ama etmez olaydım.
Saçmalamaya mahkumdur demek kesin olmuyor demi özgür tmm