Favoriforumum itiraflarında da duymuştum bunu ama ciddiye almamıştım,şimdi bu konuyu aydınlığa kavuşturmak isterim.Ben iktidara muhalif bir kişiyim onun kontrolündeki Atv'nin fanı olmam mümkün değil.Atv fanı olarak gördüğüm üye
@ Forumdash ile fikir yakınlığı var
Forumda olmasa olmaz..
Ben kendi gözümden söylediğim bir şeydiFavoriforumum itiraflarında da duymuştum bunu ama ciddiye almamıştım,şimdi bu konuyu aydınlığa kavuşturmak isterim.Ben iktidara muhalif bir kişiyim onun kontrolündeki Atv'nin fanı olmam mümkün değil.
@Forumdash'la fikir yakınlığımız varsa ne mutlu bana çünkü forumda en sevdiğim 3 kişiden biri.
Bir kanal fanı olacaksam zirvedeki kanallar Star ve Kanal D'nin fanı olurum Atv'nin niye olayım?Ben kendi gözümden söylediğim bir şeydi
İktidara Muhalif olabilirsin ama çok kişi tanıyorum ki Atv yi çok seviyorlar bunun siyaset ile ilgili alakası olmaz bence çünkü Atv dizi kanalı. Haber Kanalı olsa olabilirdi
O herkese göre degisiklik gösterir o senin tercihindir saygı duyarım🙂Bir kanal fanı olacaksam zirvedeki kanallar Star ve Kanal D'nin fanı olurum Atv'nin niye olayım?
Çok teşekkürler hislerimiz karşılıklıYeni tanidigim cana yakin cogu zaman hemfikir oldugum bir üyedir
Sizli bizli konusmayi kaldirsak?Çok teşekkürler hislerimiz karşılıklıBu arada memleket neresi sizde?
Giresun yaş kaç?Sizli bizli konusmayi kaldirsak?Memleket nickimdende anlasilacagi üzere Kayserisenin ?
Gesendet von meinem GT-I9300
Ela gözlüyüm.Göz rengin hangi renk?
Yeşil göz mü?
Mavi giz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?