Tebrikler broo
Süpersinnn)
tebrikler aga![]()
Tebrikler aga![]()
Tebrikler.![]()
tebrikler![]()
Tebrikler.![]()
Tebrikler.![]()
tebriklerbu da benim hediyem
![]()
😉
😉
TEBRİK EDERİM
😉
😉
Ekli dosyayı görüntüle 37739
Ben Makaron çok severim bu da benden hediyenUmarım seviyorsundur
![]()
Tebrikler Genç Editör.![]()
Tebrikler.![]()
Tebrikler.![]()
Hedefimiz o zaten. Hem sen böyle kaplumbağa hızında gidersen belki senide geçerim.Tebrikler, adım adım Top 15'e.![]()
Dikkat et, çevirmeye yakalanma.Hedefimiz o zaten. Hem sen böyle kaplumbağa hızında gidersen belki senide geçerim.![]()
Abi tebrik ederim bildirim yoğunluğundan şimdi gördüm valla.@Bully tatilden döndüğümde seni Editör görmek istiyorum demişti, ona bir sürpriz daha yaptım ve ondan önce girdim 25 binler kulübüne. Bu arada @Forumdash'ıda geçmişim.
Sırada @cevaa Reyiz ve @RevaN var.![]()
Tamam geçmeyiz seni.Dikkat et, çevirmeye yakalanma.![]()
Aynen. Yokluğunu fırsat bildim yüklendim mesaj yazmaya, Ama sen benden önce girersin 30.000'ler kulübüne.Abi tebrik ederim bildirim yoğunluğundan şimdi gördüm valla.
Yokluğumu iyi değerlendirmişsin.![]()
Sanmıyorum.Tamam geçmeyiz seni.Çaylak üyeliğe düşmek istemem.
Aynen. Yokluğunu fırsat bildim yüklendim mesaj yazmaya, Ama sen benden önce girersin 30.000'ler kulübüne.![]()
Editörlüğün hakkını veriyoruz, Moderötörlerde hakkını vermeli yoksa koltuk sallantıda. @sokak sanati ile geliyoruz.Sanmıyorum.Benim okul yoğun oluyor ama sen günün 12 saati buralardasın nerdeyse. 😡
bunlar nerelerde satılıyor ?😉
😉
TEBRİK EDERİM
😉
😉
Ekli dosyayı görüntüle 37739
Ben Makaron çok severim bu da benden hediyenUmarım seviyorsundur
![]()
Hodrimeydan bakalım.Editörlüğün hakkını veriyoruz, Moderötörlerde hakkını vermeli yoksa koltuk sallantıda. @sokak sanati ile geliyoruz.![]()
kanka sen bir sadeleşmişsin sarı renkler filan gitmişBenim için öylesin başkalarını bilmem![]()
1 konu açtı sabahtan beri yatıyor. Aynen @sokak sanati'ni boşverelim.
Çok teşekkür ederim Harun.
1 konu açtı sabahtan beri yatıyor. Aynen @sokak sanati'ni boşverelim.
Sizinle boy ölçüşecek durumda değiliz ama elbet çok çalışarak bizde oralara geleceğiz, artık gersini siz düşünün.
Çok teşekkür ederim Harun.![]()
Tamam sen yeter ki o günü gör de.O gün bu mesajı çok hatırlatmak isterim.
Sabahtan beri filmlere verdim kendimi.![]()